Latvijas mediķis sabiedē ar stāstu par kādu Covid-19 pacientu

tautaruna.lv 3.janvāris 2022, 9:20
 
F64
Latvijas mediķa mikroblogošanas vietnē Twitter publicētais stāsts par kādas Covid-19 pacientes pēkšņo nāvi izraisījis dažādas vietnes lietotāju reakcijas - skumjas, šoku, bailes.
Kā raksta mediķis, Covid-19 pēc runām, ka vēlas doties no slimnīcas mājās, drīz vien nomira.

"Kovid paciente no rīta smejas "Ziniet, es izdomāju, ka šodien došos mājās. Viņa vēl nenojauta, ka pēc 2h dosies uz mūža mājām. Ar C19 riktīgi faktup ir tas, cik ātri tas reizēm notiek," rakstīja mediķis.

Tikmēr Twitter lietotāji pauda dažādus viedokļus par ierakstu, rakstot, ka notikušais ir "šausmīgi", "spocīgi un dīvaini". Tāpat Twitter lietotāji dalījās ar saviem pieredzes stāstiem.

"A bija kaut kad pētījums, ka pacienti neilgi pirms nāves paliek moži un dzīvespriecīgi. Šis ir spocīgi dīvaini."

"Ienīstu C19. Pusdienās pacientu baroju, dzenājam jokus par dzīvi, pēc pāris stundām Exitus. C19 ir mānīgs, ļoooti, tik daudz bezjedzīgu nāvju, sagrautu sapņu. Visiem iesaku, kam ir iespēju saņemt būsteri, lūdzu vakcinējieties Mums priekšā smagi laiki, neizaicināsim nāvi!"

"Man ir zināms C19 gadījums, kur paciente, nepotēta, apvainoja intensīvās nodaļas medmāsas… Apvainojumi bija viņas pēdējie vārdi."

Jāpiebilst, ka mediķi ik pa laikam dalās ar Covid-19 pacientu stāstiem. Tā pirms kāda laika rakstījām, ka kāda medicīnas jomas studente dalās ar stāstu par notiekošo Latvijas slimnīcu Covid-19 nodaļās.

Kā rakstīja topošā mediķe, arvien biežāk no pacientiem nākas dzirdēt vienu frāzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas