Pavļutam pārmet melus par vakcināciju

tautaruna.lv 3.decembris 2021, 14:43
 
replay.lv / Ekrānuzņēmums
Sociālo tīklu lietotāji sašutuši par veselības ministra Daniela Pavļuta pēdējiem izteikumiem par obligāto vakcināciju, saredzot pretrunas ar iepriekš teikto.

Trešdien, 1.decembrī, veselības ministrs viesojās LTV raidījumā "Šodienas jautājums", kurā, atbildot uz jautājumu, vai Latvijā varētu tikt ieviesta obligātā vakcinācija, teica: "Nevaru izslēgt varbūtību, ka Latvija tādu ceļu varētu iet."

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" un arī citos sociālajos tīklos ministram pārmet melus un nekonsekvenci vakcinācijas jautājumā. Publicē video no 2021.gada janvāra, kurā ministrs saka: "Brīvprātīga vakcinācija ir fundamentāls vakcinācijas pamatprincips. Mēs negribam kļūt par totalitāru valsti.”

"Kur palika tas Daniels Pavļuts, kurš vēl nesen solīja, ka vakcinācija būs brīvprātīga un Latvijā nekāds derīguma termiņš sertifikātam netikšot noteikts? Nu kā lai, tādam melīgam Veselības ministram uzticas?"

"Šis kļūst aizvien interesantāk, kontekstā ar to, ka Pavļuts šodien pateica, ka juristi jau pēta un gatavo "obligātās vakcinācijas likumu". Nedrīkstētu politiķis tik īsā laikā viedokli mainīt tā kā tādu trauku lupatu, vienreiz pasaka domu un izmet un aizmirst un runā nākamo."

"Iespējams lielākais publiskais melis un manipulators pēdējo divu gadu laikā. Pavēļu atgremotājs."

Kontekstā ar izteikumiem, jāņem vērā, ka Grieķijā vakcinācija būs obligāta 60 gadu vecumu sasniegušajiem, ka arī Austrijā no 1.februāra vakcinēšanās pret Covid-19 būs obligāta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas