Pircēju domas par "Lidl" veikalā nopērkamo produktu sortimentu atšķiras

tautaruna.lv 26.novembris 2021, 15:45
 
Ģirts Ozoliņš / F64
Nesen Latvijas tirgū ienākušais veikals "Lidl" daudziem aizvien ir neapgūts un, pirms iepirkšanās, ir vēlme noskaidrot, kurus produktus ir vērts iegādaties.

Ar veiksmīgākajiem pirkumiem dalās mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji zem kāda ieraksta, kura vēstījums ir šāds:

"Jūsu Lidl atradumus vajag apvienot vienā pavedienā, lai nav jāiet cauri simts pieglabātajiem tvītiem. Izstāvot rindu, obligāti jāpaņem šis."

Ieraksts saņēmis gandrīs četrus simtus "Patīk" atzīmes, kā arī vairākus desmitus komentāru.

Vislielāko ietikumu skaitu saņēmis kūpinātais tējas siers, kuru ieteikuši četrdesmit cilvēki.

Tāpat cilvēki kā labus atzīst augļu- graudu batoniņus, saldētās picas, žāvētos augļus un pistācijas, saldētos spring-rolls ar dārzeņiem, marinētās siļķes, zivju pirkstiņus un nagetus, mīkstās piparkūkas, kā arī smilšu cepumu krēmu (Speculoos).

Viedokļi par veikalu "Lidl" gan ir atšķirīgi.

"Varēja arī nebraukt. Kaut kas, protams, ka Lidl ir lētāk kā citur, bet augļi un dārzeņi +/- tāpat."

"Tur daudz interesantas lietas. Veikals, kas nevis pārdod vietu plauktā, bet pats veido sortimentu. Meklē interesantus ražotājus un pēta pirceju intereses. Līdz šim esmu 2x bijis un katru reizi ap 200 atstājis. Tas veikals ir finansu noziegums!"

"Es dzīvoju Valmierā. Man tuvāk ir maxima. Kur iepērkos visbiežāk. Lidl pagaidām nav konkurents Maximai."

"Vakar Lidl nopirku 3 maisus ar pārtiku. Samaksāju 40€. Tikko Rimi nopirku vienu maisu. Samaksāju 30€. Protams, nav necik legit salīdzinājums, bet reāli nesaprotu, what happened. Nu nebija Rimčiks tik dārgs kādreiz."

"Man nav jēgas 5 km doties uz Lidl pirkt augļus un dārzeņus, ja daudz tuvāk ir veikali, kuros dārzeņu un augļu cenas ir kā minimums ne sliktākas. Un tur uz vietas arī kvalitāte neizskatījās pārāk laba."

"Nu nez. Lidl tad jāsalīdzina ar Lidl. Salīdzināt vajag līdzīgos. Beļģijā, dzīvojot līdzīgi kā LV (tātad neejot uz Lidl, jo tas nav rajonā), tērējas 50-80%vairāk. Īpaši, ja ar bērniem vazājas apkārt, tad to labi jūt. "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas