Cilvēki pārsteigti par Latvijā iemīļota produkta cenu veikalos

tautaruna.lv 21.novembris 2021, 18:30
 
unsplash.com
Cilvēki šokā par to, kā kāpušas cenas veikalos. Dažādas pārtikas preces kļūst arvien dārgākas un dārgākas.

"Selgas cepumi bez atlaides rimčikā maksā 95 centus. Tie parastie! Tiem nebija jāmaksā kādus 36? Cenas tik ļoti kāpušas vai es esmu novecojusi? Ko notiek?"

Salīdzinot Selgas cepumu cenas tepat Latvijā ar cenām Igaunijā un Lietuvā, var novērto, ka kaimiņvalstīs šie cepumi ir daudz lētāki.

Kāda "Twitter" lietotāja, kura dzīvoja Lietuvā atzīst, ka jau ilgstoši tur šie cepumi ir daudz lētāki nekā Latvijā. "Tā tas bija arī 11 gaudas atpakaļ. Selgas cepumi Lietuvā bija daudz lētāki nekā Latvijā. Tolaik tur dzīvoju un arī nesapratu. Tajā pat laikā lietuviešu cepumi tāpat bija lēti."

Cita "Twitter" lietotāja atzina, ka dārgo cenu dēļ ir mainījusi savus paradumus. "jaunās cenas man ir labs stimuls nepirkt šos našķus. tas pats attiecas uz bulciņām un smalkmaizītēm."

Tajā pašā laikā "Twitter" komentētāji vērsa uzmanību uz to, ka arī citi produkti ir kļuvuši ievērojami dārgāki. Kā piemērs tika ņemti griķi. Šobrīd to cena lielveikalā ir kļūvusi ļoti augsta. "Kilogramā virs sešiem eiro. Nekad neesmu tādu cenu griķiem redzējusi."

Arī sojas pupiņas esot kļuvušas ievērojami dārgākas. Iepriekš tās varēja iegādāties par 2,69 eiro, tagad jau par 5,99 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas