Veikals Lietuvā un Igaunijā "lokdauna" laikā dod atlaidi pircējiem no Latvijas

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 18:10
 
Ekrānšāviņš/depo.lv
Mājas, dārza un remonta preču veikalu tīkls "DEPO" mudina Latvijas iedzīvotājus "lokdauna" laikā doties iepirkties uz "Depo" veikaliem Lietuvā un Igaunijā, solot segt pilnībā vai daļēji ceļa izdevumus.

"Ttuvākie DEPO veikali darbojas Lietuvā (Viļņā Ukmerge g., Viļņā Gariūnai, Paņevežos, Klaipēdā, Kauņā) un Igaunijā (Tallinā). Šie visi veikali ir jauni, lieli un ar plašu sortimentu. Gan Igaunijas, gan Lietuvas veikalos cenas ir tādas pašas kā Latvijā. Lai kompensētu Jūsu ceļa izdevumus, aicinām paņemt līdz savu Latvijā izsniegto DEPO klienta karti. Ar to Jūs Lietuvas un Igaunijas veikalos saņemsiet 10% samazinājumu visai pirkuma summai (neattiecas uz alkoholiskajiem dzērieniem un tabakas izstrādājumiem)," sociālajā vietnē "Facebook" raksta "Depo".

Pēc tirgotāja skaidrotā, Lietuvā "Depo" strādā tikai “zaļajā režīmā”, t.i., DEPO veikalos strādā tikai darbinieki ar sadarbspējīgu sertifikātu un veikalu var apmeklēt klienti ar sadarbspējīgu sertifikātu, t.sk. Latvijā izsniegtu ES digitālo Covid-19 sertifikātu. Pirms ieejas veikalā būs jāuzrāda sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Veikala apmeklējuma laikā jānēsā sejas maska.

Savukārt Igaunijā, šobrīd spēkā esošie noteikumi ļauj veikalu apmeklēt ikvienam. Veikala apmeklējuma laikā jānēsā sejas maska.
"Atgādinām, ka saskaņā ar spēkā esošajiem MK noteikumiem, vienā transportlīdzeklī drīkst atrasties tikai vienas mājsaimniecības locekļi, un mājās jāpaspēj atgriezties līdz plkst. 20:00, lai nepārkāptu komandantstundas noteikumus," brīdina "Depo".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas