Vīrietis nosapņo uzvaru loterijā un nākamajā dienā laimē vienu miljonu

tautaruna.lv 24.oktobris 2021, 17:45
 
Johnny Chang/Scanpix
32 gadus vecais loterijas uzvarētājs no ASV, Mičigānas atklāja, ka naktī pirms lielā laimesta iegūšanas, savu veiksmi esot nosapņojis, ziņo "UPI".

Nākamajā dienā pamostoties vīrietis izlēma pārbaudīt vai sapnis piepildīsies un iegādājās momentloteriju. Neticami, bet vīrietim izdevās iegūt lielo džekpotu - vienu miljonu ASV dolāru.

"Es vienmēr sievai esmu teicis, ka iegūšu lielo loterijas laimestu, bet viņa man nekad neticēja. Kādu nakti es sapņoju, ka laimēju lielo loterijas balvu. Es daudz nedomāju un nākamajā dienā devos uz veikalu, lai nopirktu loterijas biļeti," sacīja laimesta ieguvējs.

Viņš iegādājās "Millionaire Maker II" loterijas biļeti. Iekāpjot automašīnā vīrietis uzreiz steidzās to nokasīt. Sākotnēji viņš cerēja laimēt 100 ASV dolārus, jo sakrita attiecīgie cipari. Tomēr pēc visas loterijas biļetes nokasīšanas viņš atskārta, ka ir ieguvis veselu miljonu.

"Es domāju, ka joprojām sapņoju. Es nekavējoties zvanīju sievai, lai pavēstītu labās ziņas." Vīrietis iegūtu naudas balvu grasās investēt jaunas mājas un mašīnas iegādē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas