FOTO: Viņķele dalās ar uzskatāmu faktu par vakcīnām

tautaruna.lv 23.oktobris 2021, 15:50
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Bijusī veselības ministre Ilze Viņķele mikroblogošanas vietnē Twitter dalījusies ar vizualizāciju datiem no Viskonsīnas, ASV, kas parāda vakcīnu efektivitāti.
I. Viņķele dalījusies ar vizualizāciju datiem par saslimšanas, hospitalizācijas un mirstības rādītājiem uz 100 000 iedzīvotāju Viskonsīnā, ASV.

Kā redzams pievienotajā attēlā, analizēti dati par 2021. gada septembri. Redzams, ka tie, kuri nav pilnībā vakcinēti (oranžās krāsas dati), izteikti biežāk saslimst un tiek hospitalizēti nekā pilnībā vakcinēti cilvēki (zilas krāsas dati).

Jau vēstīts, ka no 21. oktobra līdz 15. novembrim Latvijā ieviesta mājsēde.

Pēc 15. novembra paredzēts atjaunot klātienes tirdzniecību, pakalpojumu sniegšanu, izglītību, privātus un publiskus pasākumus, taču primāri tikai zaļajā režīmā - cilvēkiem, kuri ir pabeiguši pilnu vakcinācijas pret Covid-19 kursu un var uzrādīt sertifikātu par vakcināciju vai pārslimošanu. Spēkā vēl joprojām ir arī prasība līdz 15. novembrim vakcinēties valsts pārvaldē nodarbinātajiem un tiem privātā sektora darbiniekiem, kuri pēc darba devēja izvērtējuma, ir pakļauti inficēšanas riskam un var inficēt kolēģus un klientus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas