12 gadus vecs zēns sarīko apšaudi skolā Krievijā

tautaruna.lv 18.oktobris 2021, 12:09
 
Ilustratīvs attēls / Tass/Scanpix/LETA
No rīta ārkārtas situācija notika vienā no Permas reģiona skolām Krievijā. Sestās klases skolnieks sāka šaut izglītības iestādē. Incidenta laikā viens zēns guvis vieglu savainojumu kājā ar stikla lausku. Tagad ārkārtas situācijas vaininieks ir aizturēts, ziņo "Komsomoļskaja Pravda".

Dimam Gubajevam izdevās veikt divus šāvienus no ieroča "Saiga" (tiek ziņots, ka zēns to slepus paņēmis no tēva) tieši pie Permas apgabala Sarsas ciemata skolas. Skolas direktorei Gaļinai Zaicevai izdevās nomierināt zēnu. Viņa izsauca skolēnu savā kabinetā un aprunājās ar viņu.

Tobrīd izglītības iestādē bija ap 300 bērnu un 30 skolotāji.

Dmitrijs atzina, ka vēlas tikt galā ar klasesbiedrieni Darju, ar kuru viņš konfliktēja. Gubajevs policijai sacīja, ka veikt slaktiņu skolā viņu pamudinājušas "neredzamas balsis".

"No sākuma viņš teica, ka sapnī redzējis Dievu, kurš viņam lika iet uz skolu un nogalināt, un tad kliedza frāzi:" Es pats esmu Dievs, Dievs mani ir apsēdis! " un atklāja uguni," kp.ru pastāstīja kāds avots.

Kā kļuva zināms "KP", zēns no labvēlīgas ģimenes. Skolotāji nevar pateikt neko sliktu par bērnu. Visticamāk pusaudža agresīvās uzvedības iemesls bija klasesbiedra sliktā attieksme pret viņu, regulāri apvainojumi un iebiedēšana.

Septembrī vēstījām, ka 18 gadus vecs students sarīkoja apšaudi Permas Valsts universitātes pilsētiņā, nogalinot sešus cilvēkus.

Sākotnēji tika ziņots, ka apšaudē ievainoti 20 cilvēki, taču cietušo skaits pakāpeniski pieaudzis, sasniedzot 37.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas