Vai pie Lidl joprojām tik pat garas rindas kā atvēršanas dienā?

tautaruna.lv 14.oktobris 2021, 13:55
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Veikalu "Lidl" atklāšana Latvijā pagājušās ceturtdienas rītā raisījusi lielu iedzīvotāju interesi un pirmie cilvēki pie vairākām tirdzniecības vietām rindās sāka stāties jau vairāk nekā stundu pirms veikalu atvēršanas. Ir pagājusi jau nedēļa, un, kā liecina Twitter lietotāju ieraksti, situācija nemainās - pie Lidl joprojām veidojas cilvēku rindas.
Kāds Twitter lietotājs raksta, ka ceturtdienas rītā devies uz veikalu Lidl, kas atrodas Mežciemā, taču garās dindas dēļ devies prom.

"Tā kā bieži esmu Vācijā, izlēmu šodien uz 11iem aizbraukt paskatīties, kas tur tai LIDL tik īpašs, ka tādas rindas. Nodomāju, gan jau 11os pa dienu tiešām tādām nevajadzētu būt- ai, kā kļūdījos. Piebraucu Mežciemā, stāvvieta pilna, rinda milzīga, aizbraucu prom," viņš raksta.

Kā tika vēstīts, veikalu Lidl atklāšana pagājušās ceturtdienas rītā bija izraisījusi lielu iedzīvotāju interesi un pirmie cilvēki pie vairākām tirdzniecības vietām rindās sāka stāties jau vairāk nekā stundu pirms veikalu atvēršanas plkst.8.

Pie "Lidl" veikala Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā, apmēram 20 cilvēku rinda bija izveidojusies jau ap plkst.7, bet neilgi pirms plkst.8 veikala atklāšanu gaidīja jau aptuveni 100 iedzīvotāju.

Līdzīga situācija bija novērojama arī pie veikala Rīgā, Anniņmuižas bulvārī - šeit pirmie veikala atvēršanas interesenti bija sākuši pulcēties vēl pirms plkst.7. Neilgi pirms plkst.8 rindā stāvēja vairāk nekā 100 cilvēku.

Savukārt pie veikala Rīgā, Dzelzavas ielā rindā stāvēja vairāk nekā 100 cilvēku arī jau pēc oficiālās veikala atklāšanas ap plkst.8.30. Tikmēr pie veikala Augusta Deglava ielā neilgi pirms plkst.9 rindā bija pulcējušies aptuveni 50 sanākušie.

7.oktobrī visā Latvijā atklāti kopumā 15 mazumtirdzniecības tīkla "Lidl" veikali.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:16

Jaunākās diskusijas