Rīdzinieci sajūsmina policista rīcība

tautaruna.lv 27.septembris 2021, 16:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Rīgas pašvaldības policija dalījusies ar kādas iedzīvotājas ierakstu sociālajos medijos, kurā viņa pateicas policistam par aizkustinošu žestu.

Kā norādīts ierakstā, ar kuru savā Facebook lapā dalījusies Rīgas pašvaldības policija, policists ne tikai izpalīdzējis kādai iedzīvotājai ar pildspalvas aizlienēšanu, bet vēlāk pārsteidzis ar jauku žestu.

"Šorīt palūdzu pildspalvu pašvaldības policistam, lai uzrakstītu laiku uz lapiņas vietā, kur ļauts stāvēt 15 minūtes. Nāku atpakaļ un redzu, ka aiz loga tīrītāja atstāts grozāms pulkstenis ar Rīgas pašvaldības policijas zīmogu," atklāj ieraksta autore.

Nobeigumā viņa pateicas likumsargiem par "jauko dienas sākumu".

Pagājušajā nedēļā mediji rakstīja par Liepājas policistu Madaru Kupiču, kurš no savas kabatas apmaksājis dzīvesvietu kādai nelaimē nokļuvušai sieviete.

19.septembrī Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas inspektors Kupičs bija devies uz izsaukumu, kur sievietei bija ģimenes konflikts ar viņas dzīvesbiedru. Sieviete sacīja policistiem, ka viņai ir bail uzturēties mājās, jo vīrietis jebkurā brīdī var atgriezties. Viņa palūdza inspektoram, lai viņu aizved līdz Liepājas centram, kur paliks pie draudzenes. Viņa, atrodoties dienesta transportlīdzeklī, zvanīja vairākiem pazīstamajiem, taču visi viņai atteica naktsmītni. Sievietei nebija naudas, lai pārlaistu nakti kādā naktsmītnē, tāpēc inspektors izlēma apmaksāt viņai naktsmītni no saviem līdzekļiem.

Kupičs pirms dažiem mēnešiem bija palīdzējis vīrietim, kuram Jūrmalā nozagtas drēbes. Policists aizveda vīrieti pie sevis mājās, ļāva izvēlēties drēbes, iedeva līdzi rezerves drēbes un kurpes, kā arī iedeva naudu, lai vīrietim nav uz mājām jādodas ar kājām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas