Jaunlaulātie "atriebjas" kāzu viesiem par neierašanos uz svinībām

tautaruna.lv 5.septembris 2021, 22:00
 
pexels.com
Jaunlaulātie Daglas un Dedra izdomājuši "atriebties" draugiem, kuri neieradās uz viņu kāzām, visai savdabīgā veidā, vēsta "People".

Pāris savā kāzu dienā vēlējās redzēt kopumā 109 savus tuvākos cilvēkus. Saprotot, ka ielūgto viesu skaits ir visai paprāvs, jaunlaulātie katram viesim atsevišķi jautāja, vai viņi ieradīsies.

Izrādās astoņi no visiem bija samelojuši par savu klātbūtni.

Viņi atzina, ka saprot to, ka var pastāvēt dažādi iemesli, kāpēc kāds varētu netikt, taču pateicoties tam, ka esot katru cilvēku uzrunājuši atsevišķi, prasot vai viņi ieradīsies, jūtas aizvainoti par situāciju.

Kāzu diena noritēja bez aizķeršanās. Tomēr rūgtumu sirdī atstāja fakts, ka astoņi cilvēki nepaziņoja par savu neierašanos.

Viņi atzina, ka vēlējās atrast amizantu veidu, kā "atriebties" viesiem, kuri neieradās uz kāzām. Viņi sociālajā medijā "Facebook" publicēja rēķinu aicinot viesus, kuri neieradās uz kāzām samaksāt 240 ASV dolārus.

"Šis rēķins jums tiek nosūtīts, jo jūs apstripnājāt vietu (-as) kāzu svinībās, kad tika apstripināts apkalpojošā personāla skaits. Iepriekš minētā summa ir jūsu vietas izmaksa. Tā kā jūs nepiezvanījāt vai nepaziņojāt mums, ka neieradīsieties, jūs šo summu esat parādā mums par to, ka mēs samaksājām par jūsu vietu (-ām)."

Jaunais vīrs atzina, ka publicētais rēķins bija joks, taču tas radīja lielu rezonansi. Vairāk cilvēki, kuri bija pieredzējuši, ko līdzīgu, atzinīgi novērtēja viņa asprātīgo ideju.

Viņš atzina, ka patiesībā negrasās izsūtīt īstu rēķinu astoņiem viesiem, bet pēc joka publicēšanas vairāki no tiem ir atvainojušies par savu rīcību. Jaunai vīrs atzina, ka tas lielākoties tika publicēts, lai pamācītu citus, ka ir svarīgi būt godīgiem un paziņot, ja nevar ierasties uz kāzām, jo izmaksas ir visai lielas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:24

Jaunākās diskusijas