Septembra veiksmīgās dienas katrai zodiaka zīmei

tautaruna.lv 5.septembris 2021, 10:25
 
pexels.com
Uzzini, kura ir tava veiksmīgā septembra diena, kad viss izdosies, kā cerēts. "Idiva" ir apkopojis katras zodiaka zīmes veiksmīgākās septembra dienas.

Auns

Veiksmīgās dienas: 27. un 28. septembris

Auniem šomēnes veiksmīgākās dienas būs mēneša izskaņā. Šajās dienās Auniem īpaši veiksies attiecībās ar partneri un komunikācijā ar citiem cilvēkiem. Tādējādi uzlabosies personīgās attiecības un radīsies jauni kontakti.

Vērsis

Veiksmīgās dienas: 12., 13., 17., 21., 22., 26., 27., 28. un 30. septembris

Vēršiem šis būs visai veiksmīgs mēnesis, par to liecina daudzo laimīgo dienu skaits. Kopumā šajā mēnesī Vērši piedzīvos veselas deviņas veiksmīgās dienas. Šajās dienās ieteicams Vēršiem nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus.

Dvīņi

Veiksmīgās dienas: 7., 8., 15., 26., 28. un 29. septembris

Lai arī Dvīņiem septembris būs visai izdevies, skatoties uz veiksmīgo dienu skaitu, tomēr šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir nepieciešams būt uzmanīgiem. Šis mēnesis būs visai saspringts, tāpēc ir svarīgi apvaldīt straujos emociju uzplūdus, lai nerastos nepatīkamas sekas.

Vēzis

Veiksmīgās dienas: 7., 8., 9., 14. un 30 septembris

Vēžiem šis mēnesis aizritēs visai mierīgi, bez lieliem satricinājumiem. Tomēr būs pāris atsevišķas dienas, kurās liksies, ka viss nerit kā plānots, svarīgi ir saglabāt mieru un izbaudīt šo mēnesi.

Lauva

Veiksmīgās dienas: 8., 9., 13., 14., 17., 25. un 26. septembris

Lauvām šis būs veiksmīgs mēnesis. Ar savu šarmu Lauvas spēs šajā mēnesī paveikt visu, ko vien sirds kāro.

Jaunava

Veiksmīgās dienas: 7., 8., 15., 26., 28. un 29. septembris

Jaunavām šajā mēnesī ir jābūt piesardzīgām. Svarīgi ir izvērtēt, kuriem cilvēkiem jūs uzticaties un kuriem nē. Nepieciešams ieviest skaidrību attiecībās ar citiem cilvēkiem.

Svari

Veiksmīgās dienas: 12., 13., 17., 21., 22., 26., 27., 28. un 30. septembris

Svariem septembrī vajadzēs pieņemt nopietnus lēmumus, kas attiecas uz finansēm. Naudas lietas var rast Svaros zināmu stresu, tāpēc šajā mēnesī tieciet skaidrībā ar finansēm un tas vēlāk vainagosies ar panākumiem.

Skorpions

Veiksmīgās dienas: 13., 14. un 30. septembris

Šomēnēs Skorpioniem būs vien trīs veiksmīgās dienas. Tomēr tas nenozīmē, ka viss mēnesis būs drūmās notīs. Septembrī Skorpioniem svarīgi ir pievērst uzmanību savai saskarei ar citiem cilvēkiem. Pārsteidzīgi pieņemti lēmumi un asa vārda pārmaiņa ar citiem var jums šomēnes kaitēt.

Strēlnieks

Veiksmīgās dienas: 8., 9., 29. un 27. septembris

Strēlniekiem šis mēnesis aizritēs visai mierīgi. Nelieciet lielas ekspektācijas uz nozīmīgām lietām, piemēram, mīlestību un piedzīvojumiem. Šo mēnesi aizvadiet rāmi.

Mežāzis

Veiksmīgās dienas: 17. un 25. septembris

Mežāžiem šomēns būs vien divas veiksmīgas dienas. Par spīti tam, ka veiksmīgo dienu skaits ir visai skops, izbaudiet šīs divas dienas. Šajās dienās īpaši veiksmies mīlestībā, tomēr stress veiksmīgajās dienās neliks aizmirst arī par sevi. Mežāžiem ieteicams šajās dienās saglabāt "skaidru" galvu un skatīties uz lietām "vieglāk".

Zivs

Veiksmīgās dienas: 17. un 22. septembris

17. un 22. septembris būs ideālas dienas, lai atrastu savu otro pusīti vai arī nostiprinātu jau esošās attiecības. Šīs dienas būs mīlestības pilnas.

Ūdensvīrs

Veiksmīgās dienas:7., 8., 25. un 26. septembris

Septembra veiksmīgās dienas Ūdensvīriem ienesīs harmoniju attiecībās. Brīvie Ūdensvīri, iespējams, šajās dienas var sastapt savu jauno partneri. Turiet acis un ausis vaļā, šis būs jūsu mīlestības mēnesis!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:04

Jaunākās diskusijas