Jūlija Stepaņeko: Par Levita uzstāšanos nekad 40 eiro nemaksātu

tautaruna.lv 30.augusts 2021, 18:50
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Šoreiz Levita uzstāšanās man būs par maksu! Es nekad mūžā nemaksātu par to 40 eiro! Nu pilnīgi droši, ka nekad, Facebook raksta Saeimas deputāte Jūlija Stepaņenko.
Šoreiz Levita uzstāšanās man būs par maksu! Es nekad mūžā nemaksātu par to 40 eiro! Nu pilnīgi droši, ka nekad. Bet prezidija princeses grib klātienes sēdi un tāpēc visiem jābūt klāt- tīriem, smaržīgiem un sertificētiem! Pierakstījos uz testu. Es maksāju, lai tiktu uz Saeimas sēdi un parunātu par vakcinācijas brīvprātīgumu! Redziet- pa šo laiku iniciatīva tika iesniegta divas reizes! Tas nozīmē, ka cilvēki turpina parakstīties! Malači, raksta deputāte.
Stepaņenko norāda, ka "šis ir absolūti slims laiks un slimu to padara nevis vīruss, bet mūsu lēmēji. Tieši viņu dēļ ar 1.septembri dažas profesijas nevarēs strādāt vispār, pat ar testiem! Tā lēmusi valdība un neviens vairs nesaprot- kādā sakarā".
Es priecājos, ka man vēl ir ļauts piedalīties sēdēs. Pagaidām vēl ļauts, bet ja pieneņgalvas izdomās, ka arī testi neder, nu tad būs jautri. Tiekamies 2.09. tiešraidē pēc Saeimas sēdes, sašutumu pauž deputāte.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:54

Jaunākās diskusijas