Sieviete par notikumu veikalā: Sēžu mašīnā un raudu

tautaruna.lv 3.augusts 2021, 17:41
 
Ilustratīva bilde / Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Lielākoties sociālajos tīklos lasāmas dažādas sūdzības un negācijas, tāpēc jo īpaši tiek novērtēti ieraksti, kur lasams kas pozitīvs. Piemēram, Ditas stāsts ir izpelnījies milzu popularitāti facebook.
Dita raksta: "Ieejot veikalā, visu rūpīgi pārbaudu un sarēķinu. Uz kartes 7€, 3€ makā, salasu ēdamo, eju maksāt.
Pie kasēm rindas līdz pusveikalam, daudz pamestu grozu (sveiciens, [...], Jūs pat iedomāties nevarat, cik daudz naudas pazaudējat, "ietaupot" uz kasieru algošanu, jo arī pie pašapkalpošanās kasēm tas pats - visas aizņemtas, un vēl rinda... 21:45, cilvēki vēl iepērkas, ja kas, nav tukšs veikals - pēc groziem pie ieejas arī rinda!). Tā kā man daļa jāmaksā skaidrā naudā, stāvu garajā rindā pie kasiera kases arī es.
3 minūtes pirms 22:00, kasieris pamanījis, ka aiz manis un citas sievietes stāv rindā ģimene, kurai grozā arī alkohols, vaicā, vai mēs būtu ar mieru palaist pa priekšu, lai pirms likumā atļautā laika viņi pagūst savu alkohola pudeli un enerģijas dzērienu nopirkt.
Nu, mums nekas nav "pret", abetlūdzu!
Kasieris: - Cik jūs jaukas, es jau domāju, ka nepalaidīsiet!
Mēs abas ar otru rindā stāvētāju brīnāmies, kas gan tur ko nepalaist, īzī! Es vēl piebilstu: - Gan jau citreiz kāds mūs palaidīs, zeme tak apaļa!
Kasieris izsit manu 3€ pirkumu, samaksāju.
Izsit 7€ pirkumu, karšu lasītājs saka, ka nepietiek līdzekļu. Jāņem nost prece, jo kasieris to nevar izdarīt, jāsauc priekšniecība (sveiciens, [tirgotājam] - ja jūs zinātu, cik cilvēku vēl atstās savus grozus, jo besī arā gaidīt). Par laimi, vadītāja atnāk drīz, izrādās, persiki ir nevis persiki, bet nektarīni, un mans pirkums ir pat zem 7€.
...vienalga - atteikts, nepietiek līdzekļu. (Zeme, atveries, rinda gaida, man kartē acīmredzot nav to 7€, a cik ir, es nezinu, ja reiz rāda 7...)
Vēlreiz priekšniece, vēlreiz noņemam preci, 5,64€, vienalga - atteikts... Es jau gandrīz raudu. Nu #jomajo!
Te pēkšņi vīrs no ģimenes, kurus palaidām pa priekšu nopirkt alkoholu, un kurš atgriezies rindā, cītīgi gaida, lai nopirktu pārējo pārtiku, saka: Cik tur trūkst? Es samaksāšu.
Un samaksā arī, vairāk kā 5€, tā vnk ņem un samaksā par mani, svešu cilvēku.
Lūk, tik maza un apaļa Zeme ir. Karma aplido apkārt tai un atgriežas "dots devējam atdodas simtkārtīgi" nieka 15 minūšu laikā.
Sēdu mašīnā, raudu. Aiz kauna, aiz aizkustinājuma, aiz pateicības. Piedodiet, jaukā ģimene, un paldies liels, lai Jums rīt vai parīt iekrīt makā 5 ar daudzām nullītēm galā € - mana tukšā karte un jūsu laipnība mani pārsteidza nesagatavotu!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas