"Mīļie cilvēki! Saņematies!"; aktieris novērojis skaudru situāciju kafejnīcā

tautaruna.lv 31.jūlijs 2021, 13:39
 
f64.lv, Kaspars Krafts
Aktieris Madars Zvagulis mikroblogošanas vietnē "Twitter" uzrunāja savus sekotājus un aicināja būt iecietīgiem pret apkalpojošājā sfērā strādājošajiem.

Aktieris skaidroja novēroto situāciju, kādā ēdināšanas iestādē un aicināja līdzcilvēkiem būt saprotošiem pret darbiniekiem, kas viņus apkalpo.

Šobrīd tās personas, kurām nav Covid-19 sertifikāts, nevar doties baudīt maltīti iekštelpās. Šiem cilvēkiem ir jāmielojas uz terasēm.

Baudīt maltīti ārpus kajfenīcu, restorānu telpām vasaras laikā turpina baudīt arī ļoti liela daļa cilvēku, kuriem ir Covid-19 sertifikāts.

Tomēr brīdi, kad laika apstākļi pārstāj lutināt, cilvēki vēlas doties iekštelpās. Tieši šajā brīdi aktieris novērojis pavisam nepatīkamu situāciju. Brīdi, kad ir sācis līt, cilvēki, kuriem ir Covid-19 sertifikāts vēlējušies turpināt maltīti iekštelpās.

Aktieris novērojis, ka klienti ir izturējušies rupji pret viesmīļiem, kuri ievērojuši visus noteikumus un prasījuši apmeklētājiem uzrādīt ne tikai Covid-19 sertifikātu, bet arī personu apliecinošu dokumentu.

"Mīļie cilvēki! Saņematies! Viesmīļi nav vainīgi pie tā, ka jūs negaidījāt, ka būs lietus un gribēsiet sēdēt iekštelpās, bet jums nav līdzi pase vai ID karte. Nevajag uz viņiem tāpēc kliegt."

Aktiera ieraksts "Twitter" radīja diskusijas lietotāju starpā. Daudzi atzina, ka mūsdienās ļoti daudzās vietās ir nepieciešami personu apliecinoši dokumenti, tāpēc navajdzētu būt problēmām ar to ņemšanu līdzi.

Kāda soctīkla lietotāja dalījās ar savu pieredzi, kad kāds apmeklētājs izturējies ļoti rupji pret kafejnīcas darbinieku.

"Šodien biju lieciniece kā Vērmanīša Lido slāviskas izcelsmes vīrišķis uzlidināja apsargam virsū paplāti ar ēdieniem un dzērieniem, jo viņam lūdza kopā ar sertifikātu uzrādīt personu apliecinošu dokumentu. Āra terasē ēst viņš negribēja, bet dokumenti esot mašīnā."

Savukārt citi komentētāji vērsa uzmanību uz to, ka arvien biežāk nāksies saskarties ar šādām problēmām, jo cilvēki kļūst arvien neapmierinātāki uz valdības lēmumiem, bet to izgāž uz nevainīgiem cilvēkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas