FOTO: vīrietis atsakās ievērot Covid-19 karantīnu un veic savdabīgu bēgšanas operāciju

tautaruna.lv 1.augusts 2021, 12:19
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāds vīrietis Austrālijā, Pertā bija spiests ievērot pagaidu Covid-19 karantīnu un uzturēties viesnīcā. Viņš nebija ar to īpaši apmierināts un izlēma no viesnīcas aizbēgt visai savdabīgā veidā, vēsta "Daily star".

Jaunais vīrietis bija Pertā ieradies no Brisbenas, tā kā Austrālijā ir izstrādāti strikti noteikumi cīņā ar Covid-19 vīrusu, viņu aicināja uzturēties viesnīcā.

Kā vēsta policija, tad vīrietim tika dotas 48 stundas, lai viņš pamestu Pertas štatu. Lai viņš neuzturētos pilsētas ielās un, iespējams, neapdraudētu citu cilvēku veselību, vīrietis tika nogādāts viesnīcā, pagaidu karantīnā.

Tomēr vīrietis negrasījās samierināties ar uzstādītajiem noteikumiem un vēlējās bēgt.

39 gadus vecais vīrietis uzturējās viesnīcas ceturtajā stāvā. Viņa bēgšanas plāns bija visai savdabīgs. Sasienot kopā vairākus palagus un gultas veļu, viņš izveidoja improvizētu "virvi" un nolaidās lēja.

Lielā bēgšana vīrietim beidzās pēc astoņām stundām, policija viņu notvēra un viņš tika aizturēts. Šobrīd vīrietim tiek izvirzīta apsūdzība par noteikumu neievērošanu, nepatiesas/maldinošas informācijas sniegšanu.

Lai arī vēlāk vīrietis nodeva Covid-19 analīzes un tas izrādījās negatīvas, policija negrasās atcelt izvirzīto apsūdzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas