Sieviete kļūdas pēc izmet laimīgo loterijas biļeti; atradējs atsakās no iespaidīgā laimesta

tautaruna.lv 1.augusts 2021, 15:21
 
pexels.com
ASV, Masačūsetas štatā kāda sieviete bija iegādājusies vairākas loterijas biļetes. Viņai nezinot viņa bija laimējusi iespaidīgo naudas balvu, taču viņa lika pārdevējai biļetes izmest miskastē, vēsta "People".

Lea Rosa Fiega bija devusies uz "Luckey Stop" veikalu un izlēma iegādāties 30 loterijas biļetes, kurās ir iespējams laimēt 1 miljonu ASV dolāru.

Turpat uz vietas Lea izlēma uzzināt vai viņa ir ko laimējusi. Sieviete secināja, ka neviena no nopirktajām biļetēm nav veiksmīga un palūdza veikala īpašniecei turpat uz vietas tās izmest.

Tomēr Lea kļūdījās. Viena no loterijas biļetēm vēstīja, ka viņa ir ieguvusi 1 miljonu ASV dolāru pirms nodokļu nomaksas. Laimīgo biļeti atrada veikala īpašnieces dēls.

"Viņa vienu dienu noskrāpēja loterijas biļetes un atdeva tās manai mammai, lai izmestu," situāciju skaidroja Abhi Šahs, kura ģimenei pieder veikals.

Šahs atzina, ka laimīgā biļete desmit dienas mētājās turpat veikalā, līdz viņš izlēma vēlreiz pārbaudīt izmestās biļetes. Tajā brīdī viņš konstatēja, ka ir atradis laimīgo loterijas biļeti. Izrādās Lea nebija kārtīgi noskarēpējusi nepieciešamās vietas uz loterijas biļetes, tāpēc viņa bija palaidusi garām to, ka ir ieguvusi laimestu.

"Man rokā bija 1 miljons dolāru. Es gribēju izdarīt ko labu," sacīja Šahs. Viņa tēvs atzina, ka uzzinot par neticamo veiksmi, ģimene neesot spējusi gulēt vairākas dienas. Viņi esot zvanījuši vecvecākiem uz Indiju un stāstījuši par notikušo. Seniori esot iedrošinājuši ģimeni atteikties no laimesta un atdot to sievietei, kura to patiesībā bija laimējusi.

Pateicoties godīgajiem veikala īpašniekiem, Lea atguva savu laimīgo loterijas biļeti un ieguva iespaidīgo laimestu. Tā kā Lea ir patstāvīgā veikala kliente, ģimene zināja, ka laimīgā biļete viegli nonāks pie īstā īpašnieka.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas