Neticami! Sieviete kļūdas dēļ laimē iespaidīgu laimestu loterijā

tautaruna.lv 24.jūlijs 2021, 19:00
 
pixabay.com
ASV iedzīvotājai Sjūzenai Grejai neticami paveicās, kad viņa laimēja loterijā lielo džekpotu, vēsta "Daily Star".

Sjūzena bija iegādājusies loterijas biļeti uz nakts "Carolina Cash 5" izlozi. Izlozes laikā noskaidrojās, ka lielais džekpots tiks sadalīts starp diviem uzvarētājiem, kuri bija iegādājušies vienādas biļetes, ar vienādiem izlozes cipariem.

Izlozes lielais balvu fonds bija 305 046 dolāri jeb 259 075,57 eiro.

Kā izrādījās, neticamā kārtā abas biļetes, kas laimēja, bija Sjūzenas iegādātās. Sieviete kļūdas pēc vienlaicīgi bija iegādājusies divas loterijas biļetes, uz kurām bija vienādi izlozes cipari. Tādējādi viņai pienācās viss lielais laimests.

Tiek uzksatīts, ka šis ir pasaulē pirmais gadījums, ka balvu fonds, kas ir jāsadala divās daļās, jo ir iegādātas divas vienādas biļetes, pienākas vienam cilvēkam, vēsta "Daily Star".

Sjūzena atzina, ka jau gadiem ilgi piedalās loterijā un vienmēr izvēlas spēlēt ar vieniem un tiem pašiem cipariem. Viņa bija plānojusi iegādāties divas biļetes. Katra loterijas biļete bija paredzēta uz atsevišķu nakts izlozi. Tomēr kļūdas pēc Sjūzena abas bija iegādājusies uz vienu un to pašu nakts izlozi, kas rezultējās ar lielu laimestu.

"Es domāju, ka tā bija cita izloze. Tā tiešām bija kļūda, ka es vienā spēlē spēlēju ar abām biļetēm. Es esmu šokā. Es tam nespēju noticēt," stāstot par savu veiksmi, pārsteigta bija Sjūzena.

Sjūzena atzina, ka gadiem ilgi loterijā izmanto vienus un tos pašus ciparus. Šie skaitļi apzīmē viņas dzimšanas dienu.

Jau vēstīts, ka iegādājoties vien divas loterijas biļetes, kāds vīrietis Lielbritānijā ticis pie iespaidīga laimesta. "Ak vai! Tā ir lieliska summa, tas ir tā vērts, lai piedalītos loterijā. Mēs visi esam gājuši cauri smagam laikam un ir lieliski iegūt šādu laimestu, šādā laikā," uzzinot, ka ir laimējis 30 000 mārciņas, sacīja Sandors. Tomēr vīrietim nebija ne jausmas, ka viņš savu laimestu dubultos, jo bija iegādājies divas loterijas biļetes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas