Bukša viedoklis par vakcinēšanos izraisa vētru soctīklos

tautaruna.lv 21.jūlijs 2021, 9:20
 
f64.lv, Dmitrijs Suļžics
Dabas vērotājs Vilis Bukšs paudis viedoklis par vakcinēšanos pret Covid-19, stāstoties par iemesliem, kādos gadījumos viņš ietu vakcinēties. Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji, komentējot dabas vērotāja viedokli, gan neskopojās ar asākiem vārdiem, kas veltīti Bukšam.

Savā blogā Bukšs raksta:

"Es ietu vakcinēties, ja...

Atbilde ģimenes ārstam

Es ietu vakcinēties, ja...

Ja saskatītu reālus draudus savai un līdzcilvēku veselībai.

Ja covid19 nebūtu biznesa projekts, bet slimība, kurai tiek meklēti cēloņi un cēloņsakarības.

Ja vakcinācijas process nebūtu mākslīgi radīta kampaņa ar mērķi atmazgāt finansiālus līdzekļus nezināmas izcelsmes vakcīnu iegūšanai.

Ja vakcinācija nebūtu ēnu teātris uz plašsaziņas līdzekļu izgaismota ekrāna.

Ja vakcinācijas procesa organizatori ar varu neuzspiestu savu viedokli citādi domājošiem.

Ja zāļu aģentūras patiešām veicinātu un aizsargātu cilvēku veselību, nevis kalpotu pagaidu situācijām, kur veikli var izmantot savu stāvokli lielas naudas pelnīšanai.

Ja veselīga dzīvesveida popularizēšana būtu prioritāte valsts, valdības un sabiedrisko mediju ikdienas darbā.

Ja vakcinācija nešķeltu sabiedrību, valstis un tautas.

Ja šī mākslīgi radīta pandēmija neizgaismotu globālas skatuves portāla arkas drānu krokās paslēpušos Arlekīnu, kuram pseidonīms Covid19.

Es ietu, ja Sirds un Veselais Saprāts man to pavēlētu!"

Twitter lietotāji gan neslēpa kritiksku attieksmi, komentējot Bukša attieksmi pret vakcinēšanos. Lielākā daļa komentāju domā, ka dabas vērotājam jāpaliek pie ierakstiem par dabu un laika apstākļiem, nevis jākomentē medicīniska rakstura jautājumi.

"Labāk paliec pie laika ziņu prognozēm. Turpmāk atsekoju."

"Ieraksts varēja apstāties pie pirmā "ja". Ļoti atvainojos, bet neredzēt draudus līdzcilvēku veselībai ir aklums - ja vien protams sazvērestības teorija par aktieriem slimnīcās kā pacientiem un izdegušiem ārstiem šķiet reāla. Žēl. Ļoti."

"Labāk rakstiet laika ziņas, jo sirds un saprāts jums nav palīdzējis izprast virusoloģiju un medicīnu."

"Kad spēsiet saskatīt reālus draudus sev vai tuvākajiem, būs jau par vēlu. Barisova ir tik tālu no pārgurušiem ārstiem, slimajiem, kas mēģina paši atsākt elpot. Tā ir maldīga drošības sajūta. Skauž zāļtirgotāju peļņa? Ražojiet pats, pelniet pats."

Jāpiebilst, ka arī citi sabiedrībā zināmi cilvēki pauž viedokli - vakcinēties vai nevakcinēties pret Covid-19. Tā nesen vēstījām, ka aktrise Kristīne Belicka, kas tagad darbojas nekustamo īpašumu jomā, komentējot jautājumu par Covid-19 vakcinēšanās nepieciešamību, pauž viedokli, ka sevi apdraud drīzāk vakcinētie.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:04

Jaunākās diskusijas