Atklāj vairāk informācijas par traģēdiju Jumpravā

tautaruna.lv 13.jūlijs 2021, 14:30
 
Inga Nestere/F64
Pēc naksnīgas pasēdēšanās pie pamestas estrādes Jumpravā kāds motorollera vadītājs zaudēja kontroli pār stūri un ietriecās ceļmalā novietotos baļķos, vēsta “Degpunktā”.
Pēc naksnīgās pasēdēšanās pie pamestas estrādes Jumpravā kāds motorollera vadītājs pa ceļam mājup nokļuva smagā ceļu satiksmes negadījumā, proti, zaudēja kontroli pār stūri un ietriecās ceļmalā gulošos baļķos.

Saistībā ar notikušo svētdienas naktī, ap plkst. 2.30, neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķus sasniedza zvans. Satraukts balss ziņoja par ceļu satiksmes negadījumu uz kāda grants ceļa Jumpravā, kur dienestu palīdzība bija nepieciešama smagi cietušam vīrietim, kas tik tikko ar motorolleru bija ietriecies šķērslī.

Mediķiem ierodoties, konstatēts, ka avārijā ir gūtas ar dzīvību nesavienojamas traumas un iestājusies cilvēka nāve. Par incidentu informēti arī likumsargi, un pēc brīža ceļu jau izgaismoja dažādu dienestu bākugunis un kriminālpolicijas izmeklētāju lukturi. Notikuma vietā atsteidzās arī bojāgājušā vīra radinieki un draugi. Atklājās, ka pirms traģēdijas vairāku cilvēku kompānija kopā atpūtās pie Jumpravas estrādes, dažu simtu metru attālumā no avārijas vietas. Pēc pasēdēšanās visi devās prom, kāds ar kājām, bet kāds ar motorolleru, līdzi paņemot arī pasažieri.

Vai motorollera stūrētājs vadīja transportlīdzekli skaidrā prātā vai bija iereibis, patlaban nav zināms. Draugi nevēlas spekulēt par šo jautājumu. Arī likumsargi šobrīd neapstiprina nedz vienu, nedz otru versiju.

Zemes īpašnieks, kura teritorijā bija izkrauti baļķi, par notikušo ir vairāk nekā šokēts un avārijā daļēji vaino tos, kas bez saskaņošanas viņa zemi izmantoja par tādu kā kokmateriālu novietni.

Bojāgājušā vīra draugi un zemes īpašnieks norāda, ka, ja ceļmalā nebūtu izkraukti baļķi vai vismaz tie būtu norobežoti, negadījums nebūtu ar tik nopietnām sekām. Vai tiešām šis bija izšķirošais faktors negadījumam, vai tomēr par iemeslu bija kas cits, atklās likumsargi uzsāktās izmeklēšanas laikā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas