Iespaidīgi! Vīrietim izdodas dubultot loterijā laimēto summu

tautaruna.lv 18.jūlijs 2021, 19:42
 
pexels.com
Iegādājoties vien divas loterijas biļetes, kāds vīrietis Lielbritānijā ticis pie iespaidīga laimesta, vēsta "Mirror".

59 gadus veicais Sandors Pirots bija iegādājies divas loterijas biļetes, kas viņam atnesa negaidītu laimestu.

"Ak vai! Tā ir lieliska summa, tas ir tā vērts, lai piedalītos loterijā. Mēs visi esam gājuši cauri smagam laikam un ir lieliski iegūt šādu laimestu, šādā laikā," uzzinot, ka ir laimējis 30 000 mārciņas sacīja Sandors.

Tomēr vīrietim nebija ne jausmas, ka viņš savu laimestu dubultos, jo bija iegādājies divas loterijas biļetes.

"Ak dievs, fantastiski," vīrietis bija šokēts dzirdot, ka ir ieguvis 60 000 mārciņu lielu laimestu.

Vīrietis atzina, ka daļu no laimesta plāno ieguldīt virtuves atjaunošanā. Kā arī grasās doties atpūtā ar draudzeni.

"Mēs noteikti gaidīsim brīvdienas Maldīvu salās, cerams, ka tas būs novembrī."

Tomēr ar to viņa ieceres nebeidzas, daļu no laimesta viņš plāno arī ziedot. Sandros reiz ir strādāja par karavīru, tādējādi viņš daļu no laimesta plāno ziedot karavīru pulka labdarības organizācijai.

Lielbritānijas iedzīvotājiem ir iespēja piedalīties īpašā loterijā, kura ne tikai sniedz tās dalībniekiem iespaidīgus naudas laimestu, bet arī vāc ziedojums labadrības organizācijām.

Lai piedalītos loterijā, nepieciešams vien iegādāties biļeti un norādīt pasta indeksu. Savukārt, lai laimētu iespaidīgo laimestu ir nepieciešams vien sakrist pasta indeksa cipariem ar izlozētajiem skaitļiem.

Vienas loterijas biļetes cena ir 10 mārciņas. Savukārt aptuveni 33% no biļetes cenas tiek noguldīti labdarības fondā. Šobrīd, pateicoties aktīvai loterijas biļešu iegādei, ir savākti vairāk nekā 750 miljoni mārciņu.

Kopumā ar Sandoru naudas laimestu ieguva vēl seši viņa kaimiņi, kuri dzīvo Korbijas pilsētā. Katrs no tiem laimēja 30 000 mārciņu, jo bija iegādājušies vienu loterijas biļeti.

Pirms kāda laika vēstījām par to, kā vīrietim no Latvijas iespaidīgi veicies dažādās loterijās. Ogrēnietim paveicās laimēs iespaidīgo Simtgades loterijas 10 000 eiro laimestu. Savukārt pirms tam viņš ar loteriju palīdzību bija ticis pie jaunas automašīnas, Audi Q2.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas