Nenokavē unikālu iespēju pārnakšņot Gaudi namā Barselonā tikai par 1 eiro

tautaruna.lv 28.jūnijs 2021, 17:05
 
Publicitātes foto
Slavenā Katalonijas arhitekta Antonija Gaudi pirmā projektētā māja “Casa Vicens” Bareslonā šoruden atvērs durvis uz vienu nakti diviem viesiem, kas izmanto “Airbnb” pakalpojumus. Nekad agrāk viesiem nav piedāvāta šāda līmeņa nakts piekļuve ievērojamajai arhitektūras pērlei, kas ir bijusi privātās rokās gandrīz visu savu 136 gadu pastāvēšanas laiku.

Māja, kas sākotnēji tika uzcelta kā grezna vasarnīca vietējai ģimenei, tagad atrodas kā muzejs, kas veltīts arhitektam un visiem viņa projektēšanas darbiem reģionā. "Mēs priecājamies viesiem dot iespēju izbaudīt šo māju tā, kā Gaudi to ir projektējis - kā dabas oāzi. Mēs esam apņēmušies saglabāt Gaudi kultūras mantojumu, un mums būs liels prieks dalīties ar ēkas noslēpumiem un bagātīgo vēsturi ar viesiem, kas rezervēs šo rezervē, "paziņojumā dalījies Emili, Casa Vicens Gaudí vadītājs.

Viesiem, kuriem būs tā laime nakšņot šajā īpašajā namā, būs iespēja ne tikai apskatīt namu no iekšienes, bet arī ēdamzālē baudīt “Michelin” klases ēdienkarti. Viesi nakšņos Vicens ģimenes galvenajā guļamistabā, bet no rīta viņus gaida bagātīgas Vidusjūras brokastis privātajā dārzā.

Rezervēt nakšņošanu šajā īpašajā namā varēs tikai vienu dienu - 2021. gada 12. jūlijā, turklāt par ļoti simbolisku maksu - 1 eiro, neskaitot nodokļus. Rezervēt varēs šeit.

Pēc "Airbnb" pieejamās informācijas, pie iespējas nakšņot Gaudi namā tiks tas, kurš pirmais paspēs rezervēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas