Ceļā uz Jūrmalu ģimene sastopas ar lāci; brīdina apkārtējos

tautaruna.lv 28.jūnijs 2021, 14:30
 
Edmunds Brencis/ F64
Kādai ģimenei velobraucens uz Jūrmalu izvērsās pamatīgā piedzīvojumā, jo ceļu šķērsoja lācis.

Kā sociālajā tīklā Facebook izveidotajā grupā "Labi dzīvot Piņķos un Babītē" raksta kāda atpūtniece, lācis nesteidzīgi šķērsoja ceļu.

"Lieliska diena veloizbraucienam kopā ar bērniem! Tomēr ceļu posmā no Piņķiem uz Jūrmalu (pie Salienas ir tunelis zem Jūrmalas šosejas un tālāk pāri pļavai, cauri mežam līdz Priedainei labi izbraucams ceļš), negaidīti mūsu ceļu šķērsoja lācis! Nesteidzīgi šķērsoja ceļu. Neticējām tam, ko redzam!

Patiešām tas bija lācis! Mēs, protams, pat nedomājām vilkt telefonus no kabatām, griezām riņķī un tikai ātrāk prom! Rakstam šeit, jo vēlamies pabrīdināt būt piesardzīgiem visus, kas domā doties tajā virzienā! Izskatās, ka lāči ir nolēmuši socializēties un sāk apmeklēt kūrortpilsētu! "

Tikmēr komentāros cilvēki neslēpj izbrīnu par vēstīto, rakstot, ka minētajā apkaimē redzējuši visādus meža zvērus, bet ne lāci. Ieraksta autorei pat tika uzdoti jautājumi, vai viņa nepārskatījās un tas tiešām bija lācis. Tāpat komentētāji centās izprast, kā lācis nokļuvis tik tuvu pilsētai.

Pirms kāda laika vēstījām, ka Kurzemē, Bārtas pusē svētdienas rītā, mednieku biedrības ”Būvmeistars” platībās, uzfilmēts lācis.

Lāci bija fiksējušas videokameras, kas mežā izvietotas pie barotavas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:20

Jaunākās diskusijas