Soctīklos: Kur Latvija tikusi ar saviem alkatīgajiem politiķiem?

tautaruna.lv 25.jūnijs 2021, 8:34
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
„Latvija savu 30 gadu neatkarības laikā ar saviem alkatīgajiem un nemākulīgajiem politiķiem nekur nav tikusi,” noklausoties videostāstu par Lihtenšteinu, skumji secina Māra R, kura ar savām pārdomām dalījusies facebook.

„Rīts iesākās mazliet pikti... Noskatījos un noklausījos videostāstu par pasakaino Lihtenšteinu... Skaista maza valstiņa Alpu ieskautā ielejā. Zeme, kur Viņa gaišības princis Aloīzs nav tāda monarha izkārtne kā Anglijā, bet reāli piedalās valsts pārvaldē. Kas svarīgi - no nabadzīgas valstiņas par bagātu ar augstāko iekšzemes kopproduktu pasaulē Lihtenšteina kļuva tikai pēdējos 50-60 gados! Nauda ieguldīta valsts attīstībā, efektīvā ražošanā. Ražošana tik efektīva, ka HILTI ražotie urbji bijuši tik derīgi, lai tos izmantotu Anglijas bankas aplaupīšanā : ) Pie Rātsnama interesantas, modernas skulptūras. Mecenātu ziedojums. Latvija savu 30 gadu neatkarības laikā ar saviem alkatīgajiem un nemākulīgajiem politiķiem nekur nav tikusi. [...] Nav taču pat ne Lietuvas izmērā. Paskat, kamēr vienu gadu šī pandēmija,

Polija jau uzbūvējusi jaunu maģistrāli līdz pašai Lietuvai! Bet uz Brasas tilta kopš pagājušā gada neviens nestrādā!” uzsver Māra. Vai Tu piekrīti Mārai?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas