Latviešu astrologs brīdina par riskanto Jāņu nedēļu

tautaruna.lv 22.jūnijs 2021, 14:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sekojošās garās Jāņu brīvdienās būs Pilnmēness – kulminācija 24.jūnijā pl. 21:40 – un planetārās spriedzes apspīdētas. Tas rada labvēlīgu fonu ne tikai svarīgiem personības un sabiedrības pārveides rituāliem, bet arī īpaši paaugstinātu riska zonu daudzām nelaimēm, brīdina prognožu astrologs-numerologs Kristaps Baņķis.
Kā norāda astrologs, astro notikumiem tik pieblīvēta nedēļa reti gadoties, tādēļ faktiski katra diena ir no svara. Turklāt nedēļa ir kā dažādu interešu krustpunkts, kuru katrs izdzīvos pēc saviem uztveres akcentiem un saprašanas.

“Ezotēriķi uzsvērtu, ka saulgrieži atdara laika lūkas, kas ar noteiktiem rituāliem dod iespēju būtiski mainīt ne tikai personīgo, bet pat sabiedrības kopīgo liktens plūsmu. Ja vien zinātu, kurp un kādēļ tas vajadzīgs... Protams, pat nejaušas darbības kā raķetes kosmodromā iegūs spēju paātrinājumu, tādēļ domājiet, ko domājiet un vēl vairāk - dariet! Manu astro prognožu sekotāju pulciņš jau zina, ka 23.jūnija rītā noslēdzas Dižčiks, kas ilga no 30.maija un, kā rāda novērojumi, tieši savā sākuma un beigu fāzēs ir izpausmēs visniknākais.

Mēness ciklam sekojošie sajutīs tieši zemei tuvā SuperPilnmēness vareno ietekmi, kas naktis padarīs vēl gaišākas, bet cilvēka prātus vēl tramīgākus. Vairākums cilvēku, kuri ar Dabas un astro cikliem, un pat ar Pilnmēness ietekmi ir tikpat draudzīgā attieksmē kā veģetārietis ar gaļu, pārspīlētas gastronomiskas un izklaides garajās Jāņu brīvdienas var izvērsties diezgan katastrofālas: tā kā debesis ir bagātīgi “iekrāsotas sarkanas” ar niknu planētu savstarpējās spriedzes mijiedarbību, tas kaitnieciski ietekmēs un provocēs riskantas sekas vasaras brīvdienām tik raksturīgajai atpūtai. Neveiksmīgi šķietamu apstākļu sakritībās tā “bise, kas uznesta uz skatuves arī izšaus”.

Ļoti pieaug ne tikai ūdens un uguns nelaimju riski, bet arī vardarbības, tajā skaitā, seksuālas, saindēšanas, kritienbīstamības un kautiņu iespējas. Tēlaini sakot, plosīsies sarkanais gailis, Dionīss un zaļais pūķis, Neptūns un vilinātājas Sirēnas, pārspīlēti instinkti un Hērakla cienīgi “varoņdarbi”. Godīgi sakot, mans vienīgais kolektīvais sabiedriskais ieteikums būtu pieskatīt vienam otru mērenībā, kā arī apzināt vientuļākos un garā nestabilākos, kuri būs spēcīgu emociju iespaidā gatavi “darīt galu savām ciešanām”. Lai nenākas pēc tam teikt - “kā mēs to nenojautām”!? Attiecību dzīvē uznāciens “tarakānu dzīrēm” un dēmonisko “īsto seju” parādīšanās... Galvenās zāles pret visu šo stihisko instinktu un patērētājizlaidības virpuli ir paņemt brīvdienu pauzi no kolektīvām un pandēmijas nogurdināto “izlaušanās” spēlītēm ar liktens provocēšanu. Klusi, mierīgi, harmoniski un ar iekšēju sāta sajūtu.

Īpaši jāuzmana bērni, jāsargās no dzīvniekiem (tsk. ērcēm), jāiztiek bez lieliem alkohola iepirkumiem un attiecībās fiziski jāstājas tik pēc abu pušu simtprocentīgas labpatikas, bet no ūdens krasta līnijas jāturas 2 metru attālumā. Uzmanīgi jābūt arī vakcinētajiem, jo poti saņēmušie ar pārmērībām riskē aktivizēt personīgās veselības mutācijas,” uzsver Baņķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas