Iedzīvotājs sašutis par to, cik dārgi "gaišreģu" pakalpojumi Latvijā

tautaruna.lv 28.jūnijs 2021, 9:20
 
Andrejs Terentjevs/F64
Kāds iedzīvotājs neslēpj sašutumu par to, cik maksā, kā viņš saka, gaišreģu pakalpojumi Latvijā.
Portālā "sudzibas.lv" iedzīvotājs vēršas ar palīdzības lūgumu - ieteikt labu gaišreģi - un dalās savā iepriekšējā pieredzē.

"Vai, lūdzu, varat ieteikt gaišreģi, kas redz visu, nevis spēlē teātri? Kas redz problēmsituācijas un iesaka, kā tās risināt. Kas patiešām redz. Vēlējos atrast astrologu, atsūtīja cenas, nu nezinu, vai pa vienu sundu var visu izskatīt un prasīt 100 eur? Es saprotu, ka visiem jāpelna nauda, bet šis par traku - 100 eur.


Gaišreģis prasa ziedojumus parasti, protams, ir jāmaksā, bet ne visiem pa kabatai 100 eur par 1 h astrologa pakalpojumiem atdot. Un vai būs jēga?" pieredzē dalās iedzīvotājs.

Tikmēr komentāros cilvēki pauž dažādus viedokļus - gan iesaka lieki naudu netērēt, ga meklēt palīdzību pie medicīnas speciālistiem.

"Personīgais viedoklis - manuprāt, tas viss ir iedzīvošanās uz citu cilvēku, kurš jūtas nogājis no pareizā ceļa, rēķina. Kad vairs nezini, kur dabūt palīdzību, tad tici visādiem šādiem variantiem. Realitātē var sastāstīt jebko un neviens pēc 10 gadiem nebrauks atpakaļ, sakot, ka pateica nepatiesību. Teikšu, ka jēgas nav, tikai vēl mazāk naudas paliks. Var būt arī sliktāk, ka tev iedod ieteikumus, kuri ir aplami un tu viņiem pieturies. Beigās nepareizi priekš sevis vēl nodzīvo periodu un veic nepareizas izvēles, jo turējies pie ieteikumiem."

"Labs gaišreģis, patiesībā, ļoti labs terapeits.
Tāpēc labāk savus līdzekļus ieguldīt psihoterapijas apmeklējumos, kuru laikā uzzināsiet ne tikai savas pagātnes izvēļu kopsakarības un saistības, bet arī sāksiet labāk izprast sevi, savus tuvākos, un patiesībā - jebkuru cilvēku - kas, ko, kāpēc, un kur dodamies tālāk.
Pamēģiniet!".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas