Alus darbnīca "Labietis" apkalpos tikai vakcinētos. Vai uzņēmums zaudēs klientus?

tautaruna.lv 16.jūnijs 2021, 20:18
 
Dāvis Ūlands/F64
Alus darbnīca "Labietis" piektdien rīko pasākumu, paredzēts tiem, kuri pie ieejas varēs uzrādīt derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kā arī personu apliecinošu dokumentu. Tikmēr sociālajā tīklā "Facebook" domas dalās citi uzskata, ka šāda rīcība ir apveicama, kamēr citi šādās darbībās saskata diskrimināciju.
"Īsumā par pretmēra mēriem piektdien. Pasākums paredzēts tiem, kuri pie ieejas varēs uzrādīt derīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu, kā arī personu apliecinošu dokumentu. Lūgums laicīgi pārliecināties par sava sertifikāta derīgumu. Līdz ar to pasākumā netiks ierobežots cilvēku skaits ne iekštelpās, ne ārtelpās, nebūs nekur jāvalkā sejas maskas, nebūs numurētas sēdvietas, nebūs jāievēro 2m distance un viss pārējais sviests, kas nu jau vairāk kā gadu ir mūsu visu ikdiena. Varēsim beidzot iegriezt kārtīgu riņķa deju ap pūdeli un ne tikai," vēsta ieraksts.
Tāpat tiek piebilsts, ka tiem, kuriem "pēdējais gads licies lielisks un prasās turpinājums tādā pašā garā", alu tiek piedāvāts iegādāties vien attālināti.
Ieraksts uzņemts ar dažādām emocijām.
Liela daļa lapas sekotāju norāda, ka šāda rīcība ir apveicama un pasākumu apmeklēs, taču citi domā, ka šādā veidā tiek diskriminēti tie cilvēki, kuri kaut kādu iemeslu dēļ tomēr vēl nav vakcinējušies un pat nedomā to darīt.
"Smieklīgi. Cilvēkiem ir izvēle vakcinēties un pasargāt sevi un mīļos un ne-mīļos, un izvēlēties vairāk iespēju, bet ar izvēles sekām nemaz negrib draudzēties. Tik daudz skaudžu šeit komentē. Cilvēki besās un nekaunīgi un nejauki komentē, par to, ka citi izvēlas labāk un bauda dzīvi atbildīgi," raksta kāda sociālā tīkla "Facebook" lietotāja.
Tikmēr ir arī tādi cilvēki, kuri norāda, ka uzņēmums, šādi rīkojoties, esot zaudējis daļu klientu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas