Ugunsgrēks Rīgas Centrāltirgū; kas patiesībā notika?

tautaruna.lv 15.jūnijs 2021, 18:30
 
Oksana Džadana/F64
Pirmdien, rīta pusē, izsaukums glābējiem dots uz Centrāltirgu, kur vienā no nama pagrabiem, iespējams īssavienojuma dēļ uzliesmoja sadzīves mantas un uguns pārmetās uz griestiem. Šoreiz, pateicoties ugunsdzēsēju pūlēm ēka nepārvērtās gruvešos, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Vairākās ugunsdzēsēju cisternas, autokāpnes, policisti, kas kuplā skaitā norobežo teritoriju un apsardzes firmas pārstāvji, kas organizē apmeklētāju kustību un nodrošina kārtību.

Pirmdien notikušais Centrāltirgus teritorijā krasi atšķiras no ikdienas ritma, jo vienā no tirgus ēkām, tās pagrabstāvā bija izcēlies ugunsgrēks. Visi darbinieki, kas atradās uzliesmojuma tuvumā, nekavējoties evakuējās.

Viens no viņiem bija Dzintars - viņš, ierodoties noliktavā, kur ir arī viņa darba vieta ieraudzīja dūmus. Viena no versijām ir tā, ka noticis īssavienojums.

Pagrabā dega sadzīves mantas. Šoreiz liesmas nepaspēja sasniegt bīstamas platības, taču tik un tā lika apkārtējiem uztraukties. Ņemot vērā ugunsgrēka specifiku, glābēji lietā lika arī tehniku, kas nodrošināja telpu vēdināšanu. Ugunsgrēks tika likvidēts nepilnu četru stundu laikā, o pagrabstāvā atradās sarežģītas komunikācijas un par laimi, šajā incidentā cietušo nav.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas