Meitene izglābj savu tēvu, kuram bija apstājusies sirds

tautaruna.lv 13.jūnijs 2021, 15:41
 
London Ambulance Service
Londonā 22 gadus veca sieviete izglāba sava tēva uzņēmēja Nikolā De Santisa dzīvību, kuram 21 minūti bija apstājusies sirds, un vīrietis faktiski bija miris. Par to ziņo medijs Metro.

Pirms kāda laika uzņēmēju sāka mocīt viegls diskomforts krūtīs, taču viņš nepiešķīra sāpēm nekādu nozīmi, norakstot tās uz saaukstēšanos.

Vēlāk viņa meita Alaia pirms došanās uz Ameriku nolēma apciemot savu tēvu un ieradās viņa mājā. Neilgi pēc viņas ierašanās vīrietis zaudēja samaņu un nokrita.

Meitene nekavējoties izsauca glābšanas dienestu un sekoja visiem ārsta norādījumiem pa telefonu. Viņa veica mākslīgo elpināšanu un gaidīja ātrās palīdzības ierašanos.

Slimnīcā izrādījās, ka samaņas zuduma cēlonis bija koronārās artērijas aizsprostojums. Diskomforts, ko Santis izjuta, bija signāls, lai vērstos pie ārsta, taču vīrietis to ignorēja.

Vūrietis mēnesi bija māksligajā komā, pēc tam tika ievietots intensīvās terapijas nodaļā.

Pēc atveseļošanās vīrietis pateicās saviem glābējiem.

“Es atstāju šo pasauli uz 21 minūti. Es saprotu, cik laimīga ir mana dzīve un man šķiet, ka dzīve ir vēl brīnišķīgāka nekā iepriekš. Esmu pateicīgs savai meitai un visiem, kas tur bija un palīdzēja, ” komentēja Santis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:31

Jaunākās diskusijas