Kā 12 gadus vecam zēnam izdevās izveidot divus veiksmīgus uzņēmumus?

tautaruna.lv 12.jūnijs 2021, 11:52
 
Ekrānšāviņš/ @Mike_aighost
Pusaudzis no Amerikas Ziemeļkarolīnas štata pabeidza vidusskolu un koledžu un nodibināja divus uzņēmumus. Par to ziņo kanāls NBC News.

12 gadus vecais Maiks Vimers vienmēr ir bijis gudrs bērns. Pat bērnudārzā viņš devās uz vasaras nometni, un, kad māte ieradās viņam pakaļ, skolotāji teica: "Vai jūs zināt, ka viņš var uzrakstīt savu vārdu un reizināt?" Uz to sieviete atbildēja: "Nu, jā, bet tas nav normāli?"

Pateicoties viņa tieksmei uz zināšanām, Vimeram mācīties bija viegli.

Brīvajā laikā jaunais amerikānis izveidoja divus tehnoloģiju uzņēmumus. Pirmo kompāniju Next Era Innovations viņš radīja septiņu gadu vecumā.

2020. gada decembrī viņš pabeidza vidusskolas mācību programmu un koncentrējās uz studijām koledžā. Jūnija sākumā Vimeram bija divi izlaidumi: vidusskolā un koledžā.

Pandēmijas laikā jauneklis sāka mācīties vēl vairāk. Tas, ka viņam nebija jāiet uz skolu, deva vairāk laika papildu zināšanu apgūšanai.

Neskatoties uz lielo akadēmisko un darba slodzi, Vimers atrod laiku tipiskām bērnu aktivitātēm. “Mana istaba ir izklāta ar automašīnām Hot Wheels, uz grīdas ir rotaļu dzelzceļš, un visur ir Lego komplekti. Es izbaudu visu, mācos un strādāju, un tajā pašā laikā palieku bērns, ”viņš paskaidroja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas