Rīgā pusaudzim viņa pārgalvības dēļ amputē abas kājas

tautaruna.lv 2.jūnijs 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Par aktuālu problēmu valstī kļuvusi jauniešu visai bīstamā izklaide, proti, braukšana ar vilcieniem, pie tiem pieķeroties no ārpuses – šogad ir ievērojami palielinājies šo likumpārkāpumu skaits salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu un viens no bīstamajiem braucieniem kādam tīnim beidzās visai dramatiski, vēsta “Degpunktā”.

“Degpunktā” sižetā redzamie asinsstindzinošie kadri uzņemti pie Dienvidu tilta, uz dzelzceļa sliedēm pretī Salaspils ielai, burtiski dažas minūtes pirms traģēdijas, kas liktenīga kļuva kādam sešpadsmitgadniekam.

Asu izjūtu cienītājs, apdraudot savu veselību un dzīvību, izdomāja uzrāpties vai pieķerties braucošam kravas vilciena sastāvam, taču kaut kas nogāja greizi - vai nu izslīdēja tvēriens, vai arī pietrūka spēka noturēties - un tīnis pakrita zem braucošo cisternu riteņiem.

“16 gadus vecs jaunietis guva ļoti smagas traumas, vēloties parādīt saviem draugiem, kā viņš var uzlekt uz kustībā esoša vilciena sastāva platforma. Šīs darbības rezultātā jaunietis neveiksmīgi pakļuva zem vilciena, kā rezultātā viņam tika amputētas abas kājas. Par laimi, pats jaunietis ir dzīvs,” stāsta Valsts policijas (VP) Prevencijas vadības nodaļas priekšnieks Andis Rinkevics.

Kas par pārgalvīgo jaunieti jau ir zināms? Viņš dzelzceļa tuvumā redzēts nebūt ne pirmo reizi un jau bija nonācis gan likumsargu, gan dzelzceļa apsargu redzeslokā, izpildot līdzīgus pārkāpumus, taču līdz šim puisim veicās. Tagad gan pārdošajai rīcībai ir pienācis gals, viņš smagajā incidentā izdzīvoja, bet, visticamāk, uz visu atlikušo dzīvi paliks piekalts ratiņkrēslam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:10

Jaunākās diskusijas