5 visneciešamākās horoskopa zīmes

tautaruna.lv 6.jūnijs 2021, 9:20
 
pexels.com
Horoskopa zīme var daudz pateikt par cilvēka personību un rakstura iezīmēm. Portāls "Astrofame" apkopojis piecas sadzīvē visgrūtāk paciešamās zodiaka zīmes.

1. Jaunava

Jaunavas visām dzīves lietām pieiet ļoti praktiski un analītiski. Nereti šīs zodiaka zīmes pārstāvji uzņemas pārāk daudz darba. Jaunavas ir ļoti prasīgas gan pret sevi, gan citiem. Viņas pievērš uzmanību ikkatram sīkumam un nav apmierinātas, ja kaut kas nenotiek pareizi. Jaunavu pārāk pārāk kritiskā rakstura un jūtu apslāpēšanas dēļ, apkārtējiem cilvēkiem var būt visai grūti sadzīvot ar šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem.

2. Ūdensvīrs

Ūdensvīri var būt ļoti labi klausītāji, taču ne labi padomdevēji. Ja saruna kļūs pārāk emocionāla un atklāta, Ūdensvīri izvēlēsies bēgt vai sarunu ievirzīt citā gultnē. Šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem nepatīk emocionalitāte. Ūdensvīri vēlas, lai viņus saprot no pusvārda vai žestiem, mājieniem. Viņi par sevi neatklās daudz, bet vēlēsies, lai sarunu partneris pats nojauš par viņa problēmām. Ja otrs cilvēks nespēs saprast Ūdensvīra mājienus, viņš var apvainoties un aiziet. Ūdensvīriem ātri var apnikt sarunu biedrs, tāpēc viņi vēlēsies beigt sarunu un doties prom.

3. Auns

Auni ir jautri un ļoti impulsīvi. Tieši šīs īpašības bieži vien padara zodiaka zīmes pārstāvjus par grūti izturamiem. Tā kā Auni ir ļoti komunikabli viņi bieži vien neapdomā to, ko saka un kā rīkojas. Viņu rīcība un teiktais var aizskart sarunu biedru. Auniem patīk dot solījumus, taču bieži vien viņu aktīvā dzīvesveida dēļ, viņi aizmirst tos izpildīt, vai gluži vienkārši to nevēlas, jo tas bija vien impulsīvs solījums.

4. Lauva

Lai gan var šķist, ka visi mīl Lauvas, taču ar šo zodiaka zīmju pārstāvjiem var būt visgrūtāk. Lauvām ir nepieciešama pastāvīga uzmanība, pat ja viņi to neatzīst. Šī ir viena no lepnākajām horoskopa zīmēm. Ja Lauvai netiek pievērsta pietiekami daudz uzmanība, viņas var apvainoties, justies nenovērtēta. Tāpēc Lauvas sagaida, ka pret viņām izturēsies karaliski. Būtiski uz Lauvām ir atstāt labu pirmo iespaidu, jo viņi nemēdz mainīt savu viedokli.

5. Dvīņi

Neskatoties uz to, ka Dvīņi ir ļoti sabiedriski, tas var nākt par ļaunu ikvienam, kas izvēlas stāties pretī šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem. Dvīņiem ir ļoti viegli iegūt jaunus draugus un paziņas, taču bieži vien viņiem strauji mēdz mainīties viedoklis, kas var radīt nesaskaņas. Tā kā Dvīņiem patīk iegūt jaunus draugus un paziņas, bieži vien viņi aizmirst jau par esošām draudzībām un atstāj novārtā savus tuvākos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:24

Jaunākās diskusijas