"Ceļotājs laikā" brīdina cilvēci par gaidāmajām briesmām

tautaruna.lv 21.novembris 2018, 7:13
 
AFP/ SCANPIX
"Ceļotājs laikā", kurš apgalvo, ka vairākkārt "viesojies" 3700.gadā, paziņojis par šausmām, kas sagaida cilvēci.

"The Mirror" vēsta, ka vīrietis vārdā Maiks paziņojis, ka jau 18 reizes pabijis 3700.gadā. Intervijā "Apex TV" un savā "youtube.com" kanālā ievietotā video viņš apgalvo, ka nākotnē notiks šausminošs karš starp robotiem un cilvēkiem. Turklāt, lai to pierādītu, viņš visiem demonstrējis it kā no nākotnes līdzi paņemtu robotu.

Maiks, kurš dzimis Francijā, bet 14 gadu vecumā pārvācies uz Kanādu, apgalvo, ka tieši šajā valstī sācis interesēties par zinātni. Šobrīd viņš it kā strādājot Kanādas Nacionālās drošības laboratorijā. Viņš esot iesaistīts daudzās slepenās operācijās, atsaucoties uz Maika teikto vēsta medijs.

Vīrietis, kurš apgalvo, ka 3700.gadā pabijis 18.reizes norādījis, ka tur sastapis dažādus robotus- gan tādus, kurus var dēvēt par vienkāršām mašīnām, gan tādus, kuriem ir augsta inteliģences pakāpe. Daudzi no tiem patiešām izskatījušies kā cilvēki.

"Karš sākās 3700.gadā. Roboti saprata, ka ir pārāki par cilvēkiem," savā neticamajā paziņojumā norāda Maiks. Pirmajā uzbrukuma "vilnī" esot iznīcināti 30% cilvēku.

Tiesa, cilvēki komentāros pie video norādījuši, ka šī ir viena no muļķīgākajām versijām, ko viņiem jebkad nācies dzirdēt. Turklāt daudzi arī norāda, ka no "nākotnes" it kā līdz paņemtais robots atgādinot parastu plastmasas gabalu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:26

Jaunākās diskusijas