"Bezvēsts.lv" nāk klajā ar ļoti svarīgu paziņojumu

tautaruna.lv 16.novembris 2018, 15:50
 
bezvēsts.lv
Ar svarīgu paziņojumu līdzcilvēkiem klajā nākusi organizācija "bezvēsts.lv".

"Pēdējā laikā kļūst aizvien vairāk gadījumu, kad kaut kādas šaubīgas personas sevi uzdod par mūsu organizācija brīvprātīgajiem, kaut arī viņiem nav nekāda sakara ar "bezvēsts.lv". Par šādiem faktiem mūsu brīvprātīgajai meklēšanas organizācijai ziņo bezvēsts pazudušo tuvinieki, kuri cerībā atrast savus mīļos, uzticas cilvēkiem, nepārbaudot to piederību mūsu organizācijai, un rezultātā kļūst par krāpšanas upuriem," paziņojumā medijiem stāsta organizācijas pārstāvji.

"Mēs noskaidrojām, ka kāds vienkārši izmanto mūsu organizācijas vārdu, kuru mēs esam 9 darba gados godam nopelnījuši ar sava meklēšanas darbu rezultātiem. Pa šiem gadiem brīvprātīgie ir izbraukuši meklējumos 780 reizes, ir atraduši 104 cilvēkus. "Bezvēsts.lv" ir Latvijā vienīgā oficiāli reģistrētā brīvprātīgā pazudušu cilvēku meklēšanas organizācija, kura darbojas likuma ietvaros un ciešā sadarbībā ar policiju."

"Esat uzmanīgi un neuzķeraties uz krāpniekiem," uzsver organizācija. "Ja Jums rodas aizdomas par krāpšanu, droši zvaniet mums pa tālruņa numuru 22 084 084 vai policijai pa telefonu 110."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:47

Jaunākās diskusijas