Dienas ir skaitītas! Kristiešu mācītājs paziņo par pasaules galu

tautaruna.lv 13.novembris 2018, 17:23
 
REUTERS/ SCANPIX
Kārtējo reizi ārvalstu mediji publicējuši vēsti par gaidāmo pasaules galu. Šoreiz uzmanību piesaistījušas kristiešu mācītāja Pola Bīglija prognozes, vēsta "Express".

Konspirāciju teorētiķis un mācītājs Pols Bīglijs, kurš apgalvo, ka ziņas par gaidāmā pasaules gala scenārijiem atrodamas Bībelē, norādījis, ka mūsu dienas ir skaitītas.

Bībelē rakstītais norādot, ka asteorīdi, kas šī gada 10.novembrī palidojuši garām Zemei, esot brīdinājums par gaidāmo postu. Viņaprāt, debesīs pēc notikušā esot redzamas Dieva zīmes, kas norāda uz pasaules bojāeju.

Mācītājs arī uzsvēris, ka viņam nav jāpaskaidro, kā notiks pasaules gals, viņa uzdevums esot tikai un vienīgi brīdināt, viņa teikto citē "Express".

Jāatgādina, ka arī NASA asteorīdu pētnieki iepriekš informēja, ka aizvadītajā nedēļas nogalē Zemei garām palidos vairāki asteorīdi.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad brīdina par briesmām, kas it kā ir tuvu un liecina par pasaules galu. Viens pirms trim dienām portāls informēja par to, ka atrasts vēl kāds jauns pierādījums, ka pasaules gals ir pavisam tuvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas