Jaunākā informācija: Kā šobrīd klājas ar vēzi slimajai modelei Sanitai

tautaruna.lv 22.oktobris 2018, 20:15
 
facebook.com
2018.gada augustā portālā "ziedot.lv" sākta ziedojumu vākšana ar vēzi slimajai Sanitai Zutei. Sociālajā tīklā facebook, kur izveidota lapa sievietes atbalstam, ievietota jaunākā informācija par viņas ārstēšanās procesu.

Šī gada 17.okotbrī Vācijas Integratīvās medicīnas onkoloģiskajā klīnikā viņai veikta otrā lokālā ķīmijas terapija. Lai gan šobrīd pašsajūta neesot tā labākā, noskaņojums esot tāds, ka tuvākajā laikā viņa kopā ar mammu varēs atbraukt uz Latviju un sakārtot nepieciešamās lieta. "Sanita pagaidām pārvietojas ar ratiņkrēslu vai staiguli," norādīts informācijā sociālajā tīklā facebook.

Dakteris Hercogs norādījis, ka sieviete ir ļoti drosmīga. "Jā tā ir, jo mēs cīnīsimies. Mēs zinām, ka ir ļoti daudz cilvēku kuri bija bezcerīgi, bet viņi ir atveseļojušies, tikai tas netiek celts gaismā," norāda tie, kuri smagajā brīdī ir kopā ar Sanitu.

Joprojām ir nepieciešama arī ziedotāju palīdzība. Šobrīd ārstēšanas kursam nepieciešami 7 768 eiro. Ikviens, kurš var palīdzēt, lūgts ziedot šeit.

Jau vēstīts, ka šobrīd Vācijas Integratīvās medicīnas onkoloģiskā klīnika piedāvā Sanitai saudzējošu, organisma pašatveseļošanās spēkus stiprinošu terapiju kopā ar ķīmijterapiju. 41 dienas kurss izmaksā 25 575 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas