Teorētiķis izskaitļojis, kad gaidāms Trešais pasaules karš

tautaruna.lv, Rita Lazda 5.jūnijs 2018, 17:33
 
REUTERS/ SCANPIX
Kristiešu numerologs, teorētiķis un konspirāciju teoriju piekritējs Deivids Mīds kārtējo reizi paziņojis, kad gaidāms Trešais pasaules karš.

Numerologs Deivids Mīds, kurš jau iepriekš vairākkārt paziņojis par iespējamo pasaules galu un dažādiem kariem šoreiz izteicis kārtējo versiju par Trešā pasaules kara sākumu. Viņaprāt, tas sāksies jau jūnija beigās, vēsta "The Sun".

"Panikai nav pamata. Visi kopā lūgsimies," uzsver numerologs.

Deivids Mīds norāda, ka viņš šo prognozi izteicis, jo atklājis kārtējās kopsakarības, kas atrodamas Bībelē, matemātiskos aprēķinos un šī brīža pasaules notikumos.

D.Mīds arī šoreiz ir pārliecināts, ka Trešais pasaules karš sāksies Tuvajos Austrumos vai arī ASV, kur notikšot kāds iepriekš plānots uzbrukums. "Tā būs kārtējā katastrofa," uzsver D.Mīds.

"Iespējams, karu sāks Sīrija un Izraēla. Pēc tam tajā iesaistīsies arī Irāna, Turcija un Krievija. Beigu beigās arī ASV būs jāiesaistās."

Viņaprāt, cilvēkiem arī šoreiz nopietni jāuztver izskaitļotās prognozes. "Mums jābeidz skatīties sporta pārraides, jāizslēdz elektroniskās ierīces, jālasa Bībele un jāgatavojas tikties ar Dievu," uzskata D.Mīds.

Portāls nra.lv jau vēstīja, ka 2017.gadā šis teorētiķis paziņoja, ka tā gada septembrī gaidāms pasaules gals. Tiesa, tagad D.Mīds norādījis, ka viņa prognozes pārprastas, viņš vien esot runājis par kāda īpaša astroloģiskā cikla beigām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas