Četrgadnieks apgalvo, ka ir princeses Diānas reinkarnācija un atklāj detaļas

tautaruna.lv 20.jūlijs 2019, 9:23
 
SWNS.com / Scanpix
Austrālijā televīzijas raidīju vadītājs Devids Kempbels stāsta, ka viņa četrgadīgais dēls domā, ka ir princeses Diānas reikarnācija un atklāj dažādas detaļas par viņas dzīvi, raksta "Daily Mirror".

Trīs bērnu tēvs apgalvo, ka viņa jaunākais dēls Billijs divu gadu vecumā ir sācis stāstīt par princesi Diānu un norādot uz viņas fotogrāfiju apgalvojis, ka tas ir viņš, "kad biju princese".

Lai gan zēnam nekas nav stāstīts par karalisko ģimeni, mazais Billijs turpinājis izteikt savādus komentārus, piemēram, viņš ģimenei teicis, ka viņam ir brālis Džons. Kā zināms, princeses Diānas brālis Džons nomira vēl pirms viņas dzimšanas. Tāpat Billijs pieminējis savus divus "zēnus" - Viljamu un Hariju.

Deivids atklāj, kad dēlam jautāts par kādiem "zēniem" viņš runā, Billijs teicis, ka par saviem "dēliem". Tāpat Billijs precīzi aprakstījis, kā izskatās Balmorāla, kas ir Karalienes iecienītākā rezidence, lai gan pats to nekad nav redzējis. Viņš teicis, ka uz tās sienām ir vienradži, ka sir nacionālais Skotijas simbols un patiesi ir atainoti uz Balmorālas sienām.

View this post on Instagram

A post shared by David Campbell (@davidcampbell73) on

Billijs arī apspriedis Diānas bojāeju. Kad viņam parādīta vēl kāda Diānas bilde, viņš teicis, ka tas esot viņš kā princese: "Kādu dienu ieradās sirēnas un es vairs nebiju princese," viņš turpinājis.

View this post on Instagram

A post shared by David Campbell (@davidcampbell73) on

Kā zināms, princese Diāna no 1981. līdz 1996. gadam bija precējusies ar princi Čārlzu un viņiem laulība piedzima divi dēli. Princese Diāna gāja bojā traģiskā autoavārijā Parīzē 1997. gada 31. augustā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas