"Šajā kafejnīcā bērnus negaida!" - māmiņa apbēdināta par briesmīgo izturēšanos

tautaruna.lv 23.decembris 2018, 17:20
 
Pixabay
Sociālā tīkla Facebook lietotāja Alise dalījusies ar rūgtu pieredzi kafejnīcā "Jautrais ods" Smiltenes novadā, atklājot, ka bērni tur nav gaidīti.

Kafejnīcas apmeklētāja stāsta, ka pēc bērnu svētku eglītes kopā ar vēl kādu ģimeni devusies ieturēt svētku vakariņas ārpus mājas, taču saskārusies ar necienīgu attieksmi, kas viņu ļoti aizskārusi. "Skumji ir tas, ka Smiltenē nav daudz tādu vietu, kur aiziet ar bērniem, bet vienmēr visur viss ir bijis kārtībā un apkalpošana arī visslabākā. Pietrūks "Mūzas", kur ik viens vienmēr bija gaidīts un bērniem bija spēļu stūrītis, kur jauki paspēlēties un pavadīt laiku, nerunājot par superīgo iespēju svinēt bērnu ballītes ar picu cepšanām. Super, ka "Mūza" to visu saprata un piedāvāja! Paldies "Mūzas" īpašniekiem," raksta Alise.

Tālāk viņa stāsta, kā izvērties nelāgais vakars. Iesākumā visi aizbraukuši uz kafejnīcu, lai garšīgi paēstu un labi pavadītu vakaru. "Kad vakariņas jau bija pusēstas, palikām uz lielas pauzes, jo kāds pie durvīm tā pieklauvēja it kā netiktu iekšā vai nāktu ciemos Salavecis, kas būtu jauks pārsteigums šajā svētku laikā . Paši pieaugušie sabijāmies. Ienāca viesmīle un klusā, mierīgā tonī pateica, lai bērni uzvedas klusāk, jo lejā skan. Ņēmām vērā un arī bērniem pateicām, bet tad pēc minūtes ienāk sieviete, kas izrādas bija tā , kas dauzījās pie tām durvīm, nav kauns teikt, ka tā bija iespējams īpašniece! Un paceltā balss tonī mums aizrāda, ka te neesot nekāda spēļu zāle, lejā esot cilvēki un visi griezti drebot. Tajā brīdī viens no trijiem bērniem sēdēja dīvānā un skatījās multeni telefonā, ko mēs, protams, neatbalstam, un otrs brālis ar meitenīti savā starpā spēlējās," norāda sašutusī kafejnīcas apmeklētāja.

Alise apgalvo, ka tobrīd, kad visi atvainojušies un piebilduši, ka bērniņiem ir tikai četri gadi, taču pretī saņēmuši aizrādījumus par sliktu audzināšanu. Īpašniece vēl atļāvusies norādīt, ka pašai arī ir padsmitgadīgi bērni. Sieviete runājusi visai agresīvi un augstā tonī. Skaļo diskusiju dzirdējuši arī cilvēki, kas vakariņojuši stāvu zemāk.

"Ejot projām mums viena sieviete pat pateica, ka viņai arī ir bērni un pasmaidīja! Mums ļoti negribas dot bērniem rokās telefonus, kamēr gaida vakariņas , lai tikai nebūtu ne skaņas. Bet sajūta bija tāda, apklusiniet savus bērnus vai, ja nemākat to izdarīt, tad ar bērniem šeit nebraucat, jo šeit nav, ko viņiem darīt! Jā, nav nevienas pašas mantas vai maza stūrīša, kur viņiem paspēlēties, kaut viens zīmulis būtu ar baltu lapu, kuru pakrāsot. Un šeit ir frāze - VIETA KUR AUGT, LAI ARĪ BĒRNI BŪTU GAIDĪTI. Bet diemžēl pēc šāda svētku vakara noslēguma, vairs negribas atgriezties! Tu aizbrauc jauki pavadīt vakaru, bet kā Tu sajūties," nosaka Alise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas