Čakša: Tā ir Dieva svētība – 43 gadu vecumā sagaidīt bērniņu

Līga Nestere 27.maijs 2018, 13:12
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Veselības ministre Anda Čakša žurnālam „Ievas stāsti” atzīst – ja mazulītis piesakās apzinātā vecumā, pēc četrdesmit gadiem, izjūtas ir pilnīgi citādas nekā jaunībā.

„Kad dzima pirmais puika, es pati biju ļoti jauna - man bija 21 gads - un man šķita, ka noteikti būs meita. Man likās jocīgi, ka sievietēm var dzimt arī puikas. (smejas). Grupas biedrene turpretī vaicāja - kāpēc lai tev būtu meita? Un tiešām - piedzima puika.

Savukārt pēc gadiem, kad gaidīju otru bērnu, man šķita - pilnīgi noteikti būs puika, jo esmu puiku mamma un zinu, kā ar puišiem darboties.

Domāju, tā ir liela Dieva svētība - 43 gadu vecumā sagaidīt bērniņu, turklāt veselu. Šķiet, katrai sievietei apzināti vai neapzināti gribas savu sievišķo turpinājumu. Tas laikam bija tāds neizsapņots sapnis, tāpēc, kad pieteicās meitiņa, biju ļoti priecīga. Savukārt emocionāli šobrīd es esmu pavisam citāda - daudz mierīgāka nekā reiz ar vecākajiem bērniem,” stāsta Čakša.

Pilnu interviju lasiet žurnālā „Ievas Stāsti”.

Jau ziņots, ka gada sākumā Veselības ministre Anda Čakša (ZZS) laidusi pasaulē mazuli, tādējādi kļūstot par māti trešajam bērnam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas