Meklēs skaistāko kāju īpašniekus Latvijā - gan sievietes, gan vīriešus

Portāls nra.lv 19.aprīlis 2018, 20:15
 
Lai veicinātu sabiedrības interesi par kāju veselību, pirmo reizi Latvijā "Baltijas Vēnu klīnika" rīko konkursu "Latvijas skaistākās kājas". Konkursa fināls norisināsies 22. aprīlī plkst. 11:00 pie t/c "Spice" informācijas centra.

Siltos pavasara vakaros pilsētas promenāde kļūst gluži vai par skatuvi, pa kuru defilē satriecošu kāju īpašnieces un jā- arī īpašnieki. Ļoti daudzi atzīst, ka tieši kājas ir tā ķermeņa daļa, kas sevī patīk vislabāk un runa nav tikai par sievietēm. Tomēr, cik gan bieži atceramies, ka ikdienas fiziskās aktivitātes, uzturs un apavi, ko izvēlamies atstāj ietekmi uz mūsu kāju skaistumu un veselību. Garas vai vēl garākas, slaidas vai muskuļotas - mūsu kājas ir lieliskas! Tās ir pelnījušas rūpes, gādību un uzmanību.

Laikā no 12. marta līdz 15. aprīlim ikviens, kurš lepojas ar savām kājām varēja pieteikt dalību konkursā "Latvijas skaistākās kājas". Tika saņemti neskaitāmi pieteikumi- kājas atpūtā, kājas Bahamu salās, kājas čībās, sportiskas kājas un vēl un vēl. Apkopojot interneta balsojumu un žūrijas vērtējumu, noskaidroti konkursa finālisti.

Fināls norisināsies 22. aprīlī t/c "Spice". Finālistiem būs jāprezentē savas kājas gan vienkārši defilējot pa mēli, gan parādot radošu uznācienu, kura oriģinalitāti un atraktivitāti vērtēs žūrija - t/k "Spice" direktore Iveta Lāce, asinsvadu ķirurgs, flebologs, "Baltijas Vēnu klīnika" vadošais speciālists Dr. Ints Ūdris, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris, "Latvijas Modes palātas" vadītāja un veikalu "Taste Latvia" īpašniece Dita Danosa un Žurnāla "Klubs" galvenais redaktors Aivars Pastalnieks. Pasākumu vadīs šarmantais aktieris Andris Bulis.

Žūrijas balsojuma rezultātā tiks noteikts viens galvenais uzvarētājs, kurš iegūs galveno balvu - dāvanu karti ceļojuma iegādei 2000 EUR vērtībā, ko nodrošina konkursa iniciators "Baltijas Vēnu klīnika". Pārējie konkursa dalībnieki cīnīsies par kādu no nominācijām, piemēram, "Visgludākās kājas", "Vismīlīgākās pēdiņas", "Visstabilākās kājas", iegūstot vērtīgas balvas. Arī konkursantu līdzjutējiem visa pasākuma gaitā būs pieejamas dažādas izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes un konkursi ar iespējām laimēt balvas skaistumam un veselībai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas