Dzemdību namā jaunās māmiņas baro ar sapelējušu ēdienu?

Portāls nra.lv 23.septembris 2017, 15:52
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Jaunās māmiņas ziņo par aplamībām, kas saistītas ar ēdināšanas pakalpojumiem Rīgas dzemdību namā. Kamēr ārsts jaunās māmiņas brīdina par produktiem, kurus nav vēlam ēst ar krūti barojošai mammai, tikmēr dzemdību namā pusdienās un vakariņās maltītes sastāv tieši no “aizliegtajiem” produktiem.

Tā ziņo skaties.lv.

Lūk, daži no sociālo tīklu ierakstiem.

“Saprotu, ka Dzemdību nams nav restorāns, bet nu tomēr - barot jauno māmiņu ar baltmaizi un biezpiena sieriņiem tomēr nav prātīgi, vēl jo vairāk tāpēc, ka turpat Dzemdību nama ārsti iesaka izvairīties no šāda veida pārtikas ar krūti zīdošām mammām.”

“Dzemdību namā vakariņās bija kūka. Pēc tam bērnam izmetās pumpas un daktere pārmeta, ka esmu ēdusi saldumus. Atbildēju, ka tā bija kūka, kuru deva vakariņās. Daktere teica, ka jādomā ar galvu un nebija jāēd. Tas likās ļoti nejauki pārmest tikko dzemdējušai māmiņai par ēdiena ēšanu, kuru dod dzemdību iestāde.”

“Kāpostu salāti, tomāti,un rasoļņiks nu nav tas, ko vajadzētu dot barojošai mammai. Vienu vakaru atnesa biezpienu ar gurķiem un tomātiem, nu nakts mums negulēta, dakterei no rīta saku, šī atbild, ka nevajadzēja ēst biezpienu uz nakti. Diezgan nepārdomāta ir tā ēdināšana.”

Savukārt sociālajos tīklos ievietoto fotogrāfiju ar sapelējušo maizi, kuru 7. septembrī mamma saņēmusi pusdienās slimnīcas vadība skaidro kā pārpratumu, kam nevajadzēja notikt. Tā droši vien varētu būt piegādātāju vaina un katru šķēlīti jau nevarot pārbaudīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas