FOTO: Porziņģis publicē kadru no dzimšanas dienas svinībām

Baiba Puriņa 6.augusts 2020, 18:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/kporzee Verified
2. augustā latviešu NBA basketbolists Kristaps Porziņģis nosvinēja savu 25. dzimšanas dienu un saviem faniem ļāvis ielūkoties svinībās, soctīklos publicējot foto.

Publicētajā attēlā Kristaps redzams ar svētku kūku, uz kuras rakstīts: "Mēs tevi mīlam, brālīt!" Kā atklāj baketbolists, kūku viņam sagādājuši vecāki.

"Citādāka dzimšanas diena, nekā parasti. Paldies par dzimšanas dienas sveicieniem! Un paldies mammai ar tēti par dzimšanas dienas kūku," komentārā raksta Porziņģis.
View this post on Instagram

A post shared by Kristaps Porzingis (@kporzee) on

Jau vēstīts, ka savā dzimšanas dienā Porziņģis izcēlās ar 30 punktiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas noslēguma turnīra otrajā spēlē, taču viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" komanda cieta zaudējumu.

Svētdien Porziņģis spēlēja 36 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā iemeta astoņus no 15 divpunktu metieniem, divus no pieciem tālmetieniem un astoņus no 11 soda metieniem.

Viņa rēķinā arī astoņas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, četri bloķēti metieni un trīs piezīmes. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā ielaida pa četriem punktiem vairāk nekā iemeta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:04

Jaunākās diskusijas