FOTO: Vai atpazīsti šajā bildē Kristīni Garklāvu?

Viktorija Gabrjuna 5.augusts 2020, 5:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Žurnāliste un rīta ziņu raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva, kura pazīstama arī kā aktīva dabas aizstāve, savā sociālās vietnes Instagram profilā publicējusi bildi, kurā viņu grūti atpazīt.
Foto Kristīne redzama mežā sev neierastā izskatā - vienkāršās drēbēs, bez frizūras un kosmētikas. Tāpat Kristīnei uz acīm ir brilles.

"Meža modes vēsā vakarā pēc trīsdiennieka teltī. Jā, tās ir vilnas zeķes apavos! Un tajā bildē tiešām esmu es "tuntulītī". Šonedēļ man bija ļoti vērtīga saruna ar apbrīnojamo Kārli Bardeli.. un vienojāmies par situācijām, kas šķietami ir sarežģītākas. Pats būtiskākais ir attieksmes jautājums. Arī uz lietu un vēju, nakšņojot teltī, var paskatīties ar prieku," raksta Kristīne.

View this post on Instagram

A post shared by KristineGarklava (@kristine.garklava) on

Tikmēr komentētāji nebeidz jūsmot pa to, cik aktīvs dabas bērns ir Garklāva.

"Nepārstāju apbrīnot Tavu patiesumu un dabiskumu. Cik forša kombinācija Tevī - aktīvs gars un dabas bērns," teikts kādā komentārā.

Jau vēstīts, ka Garklāva turpina savu brīvo laiku pavadīt pie dabas krūts. Kā izrādās, Kristīne labprāt nakšņo ar telti mežā. "Pamosties mežā vairākus rītus pēc kārtas, klausīties putnos un domāt, ko labu brokastīs sarūpēt. Tā ir viena no skaistākajām vasaras sajūtām. Principā vienīgais, kas man tā ne īpaši patīk ir trauku mazgāšana," pie foto, kurā redzama rīta stundā, raksta ziņu diktore.

Kristīne Garklāva jau iepriekš atklājusi, ka viņai patīk nodarbes dabā, kā arī iestājas par dabas un tajā dzīvojošo būtņu aizsardzību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas