Mūziķis Pudniks: Simtgades nauda tiek vienkārši nodzerta un noēsta

tautaruna.lv 17.novembris 2018, 17:06
 
F64 Photo Agency
Skarbu viedokli par Latvijas simtgades svinību tēriņiem izteicis mūziķis un producents Kaspars Pudniks.

Portālam skaties.lv mūziķis atklājis kritisku viedokli par milzu tēriņiem, kas sastāda Latvijas simtgades svinību, tai skaitā svētku salūtu. Kā iepriekš ziņots, simtgades svinības sastāda 60 miljonus eiro. Svētku uguņošana vien izmaksās 235 000 eiro (bez PVN).

”Es nesaprotu, kā var svinēt simtgadi, ja lielāko daļu no šiem gadiem Latvija ir bijusi okupēta. Man arī nav skaidrs, kā valsts, kura ir parādā ap 10 miljardus eiro, var šķiesties ar naudu,” uzskata Pudniks. "Man ir kauns, kā tiek izlietota šī nauda. Vienkārši nodzerta un noēsta. Bet nekas - rīt būs paģiras, un varēsim atkal izstieptu roku iet un ubagot uz Eiropu…"

”Es vēlētos, lai tie, kuri pieņem šos lēmumus, aiziet kaut vai uz bērnu slimnīcu pie latviešu tautas bērniem un pasaka: ”Jānīt, piedod, bet mums nav naudas tavai ārstēšanai, toties mums ir nauda dzeršanai un izklaidei.” Lai pasaka bērnu vecākiem acīs!” skarbi skaties.lv atzīst mūziķis

Mūziķis gan atzīst, ka 18. novembris nekad netiek ģimenē atzīmēt un tā esot parasta diena.

"Latvieši, neesiet naivi - no 60 miljoniem 54 aizgāja ”pareizajās kabatiņās”. Pārējais kā nograuzts kauls atmests tautai, nabagiem. Šī un līdzīgas varas darbības atklāti parāda, ka latviešiem Latvija nav vajadzīga. Nospļauties par to! Cilvēks nav vērtība, iepirkumam vien spēks," pārliecināts mūziķis.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:20

Jaunākās diskusijas