Valdis Valters: Ja nevaram aizstāvēt tautiešu uzņēmumu, tad mums ir 0 cena

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 15.jūnijs 2018, 12:00
 
Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency
Pamatīgu "vētru" sociālajos tīklos sacēlis viss notiekošais ap restorānu ķēdi "Vairāk Saules" un tā līdzīpašnieka Endija Bērziņa publiskajiem paziņojumiem. Savas domas paudis arī bijušais basketbolists un TV personība Valdis Valters.

Kā zināms, otrdien policija veica kratīšanas restorānu tīklā "Vairāk Saules" aizdomās par iejaukšanos kases aparātos. Pašlaik apcietinājumā palikusi viena persona, savukārt pārējiem trīs aizdomās turētajiem piemēroti ar brīvības atņemšanu nesaistīti drošības līdzekļi, vēsta LETA.

"Man ir kauns par valsti, kura atļauj rīkoties šādā veidā"

"Vairāk Saules" līdzīpašnieks Endijs Bērziņš norāda, ka "Vairāk Saules" nekad nav izmantojuši un neizmanto iejaukšanos kases sistēmu programmatūrā. Sociālajā tīklā Facebook viņš raksta, ka visi 270 "Vairāk Saules" darbinieki var apsēsties pie melu detektora un to apliecināt.

Tāpat sociālajos tīklos aicina atbalstīt uzņēmumu. Daudzi izteikusi savu viedokli par radušos situāciju un iespējamo pārkāpumu.

"Ja mēs - latvieši nevaram aizstāvēt savu tautiešu uzņēmumu "Vairāk Saules", tad mums ir 0 cena. Man ir kauns par valsti, kura atļauj rīkoties šādā veidā," raksta Valdis Valters.

Valtera viedoklis izsaucis komentārus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:38

Jaunākās diskusijas