Vilsons ar prieku piekritis filmēties Krievijas propagandas seriālā

tautaruna.lv 12.jūnijs 2018, 15:13
 
F64
Latviešu aktieris Mārtiņš Vilsons ticis pie lomas Krievijas detektīvseriālā ''Vēstniecība'', kurš daudziem skatītājiem atgādinot kārtējo kaimiņvalsts propagandas rīku.
''Ko ta Latvijā gaidīt, kad kāds man kādas muļķības piedāvās?''

Kā žurnāla ''Kas Jauns'' žurnālists Uldis Landmanis raksta publikācijā ''Vilsons taisnojas par dalību pretrunīgā Krievijas seriālā'', aktieris paskaidrojis kāpēc piekritis tādā filmēties.

''Nekad vēl nebiju spēlējis prezidentu. Tā ir interesanta pieredze, tāpēc ar prieku piekritu piedalīties šajā projektā,'' Krievijas medijiem stāstījis Vilsons, kuram esot bijis patīkami filmēties Serbijā, jo tā esot ''Krievijai atvērta valsts''.

Jau runājot ar medijiem Latvijā, aktieris noliedz, ka ''Vēstniecība'' būtu Krievijas politiskās varas rīks: ''Filmā neredzēju nekā pretvalstiska. Ja Latvija tiktu atainota nepieņemamā gaisotnē, manis tajā seriālā nebūtu. Ar viņiem par politiku nerunāju, nospēlēju savu lomu, un viss. Ko ta Latvijā gaidīt, kad kāds man kādas muļķības piedāvās?''

Seriāls ''Vēstniecība'' sastāv no četrpadsmit sērijām un ir par krievu diplomātu, kurš iekļūst skandālā Austrumeiropas (seriāla vajadzībām izdomātā) valstī Kaledonijā. Kaledonija pret Krieviju ievieš sankcijas, jo viņu uz to piespiež ASV un Lielbritānija, tomēr pret to iebilst tās tauta.

Vilsons seriālā attaino Kaledonijas prezidentu Karlu Urbaneku, kuram jācenšas veikt provokāciju, kuras rezultātā tad tauta atbalstītu sankcijas pret Krieviju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas