Vācijas lielāko krūšu īpašniece: Plastisks ir fantastisks

tautaruna.lv, Lāsma Gaile 11.jūnijs 2018, 20:30
 
Ekrānšāviņš/Instagram
Ar plastiskajām operācijām aizrāvusies modele savos centienos iegūt perfektu augumu iztērējusi gandrīz 40 000 mārciņu un ieguvusi, pašasprāt, lielākās krūtis Vācijā, vēsta “The Sun”.

27 gadus vecā Parisa Hermsa, zināma arī kā “Berlīnes Īstā Bārbija”, nesen gūlās zem naža trešo reizi, lai palielinātu savas krūtis līdz 80L izmēram. Tagad katra no viņas krūtīm sver 2 kilogramus.

“Es sen esmu sapņojusi sasniegt šādu svaru”, neslēpa tumšmate. “Kad pamodos no anestēzijas, biju tik laimīga. Jutos priecīga un tik apmierināta, ka tas ir garām un beidzot esmu sasniegusi savu sapni.”

Tiesa, lielākās krūtis Vācijā nav bijis Paris sapnis: “Man patīk lielas krūtis, jo tās asociējas ar sieviešķību, kas man šķiet lieliski. Es to tāpat būtu darījusi, ja arī nepadarītu tās par lielākajām Vācijā.”

“Esmu ļoti apmierināta ar savu ķermeni tādu, kāds tas ir tagad, kas ir pretēji tam, kā es jutos agrāk,” neslēpj Parisa, atminoties, ka apcelšana bērnībā, viņu novedusi pie domas par plastiskajām operācijām.

Viņa atzīstas, ka Bārbijas viņai patikušas jau kopš bērna kājas, taču viņas vizuālās pārmaiņas sākās pēc tam, kad viņu skolā sauca par neglītu.

“Sākotnēji es nebiju pārāk glīta, un mani ļoti par to apcēla. Man patīk izskatīties kā lellei, jo tās ir bez defektiem,” atzīstas sieviete.

Lai gan Parisai ir daudzi tūkstoši fanu, viņai netrūkst arī kritiķu.

“Cilvēku viedokļi ir dažādi. Dažiem šķiet, ka izskatos labi, citiem nē. Tas ir saprotami, jo katra skaistuma ideāli ir citādāki,” spriež modele. “Par spīti tam man ir daudz atbalstītāju. Piemēram, mana vecmāmiņa, lai gan viņai ne pārāk patīk man izskats.”

Parisas omīte Dorisa Lemke, ar kuru jaunā sieviete dzīvo kopā Berlīnē, par savu mazmeitu ir rūpējusies pēc plastiskajām operācijām. Viņa pat piekrita samaksāt par meitenes pirmajiem krūšu implantiem, jo viņu sāpināja, ka meita pēc gadiem ilgās apcelšanas bija kļuvusi ļoti nedroša. Parisai tad bija tikai 18.

Kopš tā laika berlīniete ir gūlusies zem naža, lai uzlabotu degunu, sejas formu, kā arī vēl divas reizes palielinātu krūtis. Sieviete tam ir iztērējusi vairāk nekā 35 000 mārciņu.

“Es nepiekrītu tam, ko Parisa dara, bet tā viņa sevi izpauž, jo viņu apcēla un tagad viņa vēlas izskatīties savādāk,” stāsta vecmāmiņa Dorisa.

Pašlaik viņai “Instagram”, kur modele publicē pašas foto bikini, seko vairāk nekā 200 000 cilvēku. Protams, neiztikt arī bez intīmiem piedāvājumiem.

“Es saņemu vairāku piedāvājumus no vīriešiem satikties apmaiņā pret naudu, dažkārt ļoti augstām summām, taču es viņus atraidu. Es nemūžam neko tādu nedarītu,” stāsta Berlīnes Bārbija.

Lai gan Parisa nenoliedz, ka varētu vēl kādreiz kaut ko uzlabot savā izskatā ar naža palīdzību, pašlaik viņa ir ļoti apmierināta ar savu izskatu: “Esmu laimīga, ka mans sapnis ir piepildījies un man šobrīd klājas labi.”

“Man vienkārši patīk izskatīties mākslīgai. Mans moto ir “plastisks ir fantastiks”!” nobeidz vāciešu “Instagram” zvaigzne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:42

Jaunākās diskusijas