FOTO: Re, kā! Elīna Maligina Vīnē jautri pavada laiku ar bijušo vīru Džilindžeru

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 11.jūnijs 2018, 10:00
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Ģirts Ozoliņš, F64 Photo Agency
Pēc visu pušu vienošanās un strīdu izbeigšanas sakarā ar nelaiķa Valērija Maligina mantojumu, māksliniece Elīna Maligina Vīnē atpūšas kopā ar bijušo vīru režisoru Dž. Dž. Džilindžeru un viņa sievu Ingu Grencbergu.

Kā iepriekš ziņots, gandrīz pēc pusgadu ilga konflikta, kašķiem un strīdiem, arī policijas iesaisti par pāragri mūžībā aizgājušā farmācijas kompānijas «Olainfarm» vadītāja un līdzīpašnieka Valērija Maligina atstātā mantojuma pārdali, kas tiek lēsts 70 miljonu apmērā, ir panākta vienošanās. Beidzot ir apmierinātas visas iesaistītās puses - gan māksliniece un atraitne Elīna Maligina, gan Valērija trīs meitas - Nika, Irina un Anna Emīlija, kuru pārstāv mamma Signe Baldere-Sildedze. Pēc šīs vienošanās varam apsveikt gleznotāju Elīnu Maliginu, jo viņas vārds papildinās Latvijas miljonāru sarakstu.

Pēc vienošanās panākšanas māksliniece atgriezusies Vīnē, kur dzīvo kopā ar savu meitiņu. Uz Austrijas skaisto galvaspilsētu atpūsties arī aizbraucis režisors Džilindžers ar sievu Ingu. Pāris laiku pavadījis kopā ar Elīnu kādā Vīnes restorānā.

A post shared by Inga Grencberga (@grencberga) on

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:16

Jaunākās diskusijas