Savickis: Esmu ieinteresēts, lai Valērija meitas kļūst par ''Olainfarm'' īpašniecēm

tautaruna.lv 23.maijs 2018, 10:11
 
F64
Pirms gandrīz nedēļas Elīna Maligina paziņoja, ka Irina Maligina un Nika Saveļjova ''iet Jura Savicka pavadā''. Tagad uzņēmējs to komentējis, norādot, ka viņam šie izteikumi šķiet savādi.

''Irinas un Nikas darbības vērtējamas kā iešana Jura Savicka pavadā, un tā nākamais solis būs ''Olainfarm'' padomes un valdes nomaiņa, uzņēmuma sadalīšana un visbeidzot - tā pilnīga iznīcināšana,'' paziņoja Elīna.

''Pietiek visu laiku kaut kādas sazvērestības teorijas attīstīt, ka man vajag to ''Olainfarm''. Nu nevajag!''

Savickis šos izteikumus komentējis žurnālam ''Kas Jauns'', paužot pārliecību, ka kopš Valērija Maligina nāves, viņa atraitnes uzvedas savādi: ''Man no malas šķiet, ka tur dāmai par daudz mantisko lietu sakāpis galvā.''

''Cik es zinu, Valērija meitas nav pretī, ka Elīna saņem savu daļu mantojuma daļu,'' ar šīs lietas aizkulisēm dalās Savickis. ''Un tā ir ļoti liela.''

Uzņēmējs arī apgalvo, ka Elīna ''dara visu'', lai Maligina vecākās meitas nekļūtu par nelaiķa uzņēmumu īpašniecēm un saimniekotājām.

Runājot konkrēti par Maliginas paziņojumu, ka Irina un Nika iet viņa ''pavadā'', Savickis teicis šādi: ''Neviens neierādīs, kas man jādara, nenoteiks, ko celt, pie kādiem projektiem strādāt. Es vienmēr to pats izlemšu, ko pirkt, no kā atsacīties.''

''Galvenais, kas ir tagad, - Valērija meitām jākļūst par reālajām uzņēmumu īpašniecēm, lai viņas noteiktu lietas kārtību. Un tajā es esmu ieinteresēts,'' norāda uzņēmējs, savu interesi skaidrojot ar 25 gadus ilgo draudzību ar Valēriju.

''Pietiek visu laiku kaut kādas sazvērestības teorijas attīstīt, ka man vajag to ''Olainfarm''. Nu nevajag,'' tā Savickis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas